Спука се маркуча на хидравликата. Оказа се, че еднометровият маркуч струва 300 лева Някой знае ли читави майстори, които правят такива неща. Намерил съм едни до Мото Пфое, сменяли маркуча с някакъв техен, правили го, но нямам представа кое как. А и за тези майстори не знам нищо. Утре ще видя и какви пари ще е тази услуга.Става дума за София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маркуч на хидравликата
Collapse
X
-
Re: Маркуч на хидравликата
cheruna написа:Спука се маркуча на хидравликата. Оказа се, че еднометровият маркуч струва 300 лева Някой знае ли читави майстори, които правят такива неща. Намерил съм едни до Мото Пфое, сменяли маркуча с някакъв техен, правили го, но нямам представа кое как. А и за тези майстори не знам нищо. Утре ще видя и какви пари ще е тази услуга.Става дума за София.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Re: Маркуч на хидравликата
roro написа:cheruna написа:Спука се маркуча на хидравликата. Оказа се, че еднометровият маркуч струва 300 лева Някой знае ли читави майстори, които правят такива неща. Намерил съм едни до Мото Пфое, сменяли маркуча с някакъв техен, правили го, но нямам представа кое как. А и за тези майстори не знам нищо. Утре ще видя и какви пари ще е тази услуга.Става дума за София.
Коментар
-
Маркуч на хидравликата
Привет !Един мой приятел от Разград с Пасат’89 имаше страхотни проблеми с хидравликата .Вдигна се и отиде в София при някакви преподаватели от Техническият Университет .Изключително доволен е от тяхната намеса.Свършили му всичко за нула време и евтино.Отправил съм му запитване за координати.Ще ги пратя като ги получа.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Маркуч на хидравликата
Колега , координатите са загубени , но тия господа работят в работилница на гърба на ВМЕИ в ДЪРВЕНИЦА .Смятам , че с повече питане ще ги откриеш.Засега повече не мога да помогна.Успех.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
marian2784 написа:при сички положения от морга ще ти легне най-тънко,даже ако си пойграеш да го смениш сам ще е без пари
Коментар
-
cheruna написа:marian2784 написа:при сички положения от морга ще ти легне най-тънко,даже ако си пойграеш да го смениш сам ще е без париRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар