Здравейте колеги.Пиша това защото ми трябва съвет.Предстои ми покупка на кола и съм се спрял на 2 брави.Едната е 1,9ТД,а другата 1,4 12В.И двете са с еднакви екстри обаче бензиновата е на газ.Не митрябват резачки а кола за ежедневно Софийско каране,е и за дълги пътувания през уикенда.П.П.дизела е 1,9ТД
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1.4 или brava 1.9td?
Collapse
X
-
Ами то няма голяма разлика в конете.Сега карам фиеста 1,25 16В с 75коня и си е много добра като динамика и като разход(ако не ме издразни някой да почна да я цедя де).А и някак не ме кефи да е само ТД без интеркулер.Карал фиатски дизел две години,като съм почнал от 2,5Д и стигнах до 2,8ДТИ.
Коментар
-
Според мен гледай дизела.... ако е запазен двигателя и е 100-те коня (аз знам че има интеркулер) мисля, че е по-добър избор от 1.4 Ето ти линк да видиш двигателите какви са...има два TD но единия е доста муден с малкото коне http://catalog.auto.ru/catalog/cars/fiat/brava/Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
spass написа:Ами то няма голяма разлика в конете.Сега карам фиеста 1,25 16В с 75коня и си е много добра като динамика и като разход(ако не ме издразни някой да почна да я цедя де).А и някак не ме кефи да е само ТД без интеркулер.Карал фиатски дизел две години,като съм почнал от 2,5Д и стигнах до 2,8ДТИ.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар