Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За разпределителния вал на Брава 1.4 12v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За разпределителния вал на Брава 1.4 12v

Здравейте, имам Брава от една година и първата работа, която ми се отвори след като я купих беше да й сменя разпределителния вал, заедно с кобилиците. Хидравличните повдигачи предцених да не ги пипам. Нскоро през капачката видях, че гърбицата на вала пак леко се е износила. Знам, че това е слабото им място и че е важно маслото, което сипваш, времето което го караш и т.н. , но вече се изнервям и нямам идея как може да прекрати това износване. Ако някой има идея ще му бъда много благодарен.

Мисля, че си направил грешка като не си сменил и повдичите. Предполагам си ги проверил преди това дали не са блокирали!?Виж това: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...%F2%E0Дано ти свърши работа.ZGABROVSKI щеше да пише документ с обяснения. Драсни му едно лично... http://www.fiat-bg.org/forum/profile...wprofile&u=851
    Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Да проверих ги, също така смених и гумичките, а тръбичките дето обмазват гърбиците ги почистих така че може да се каже, че маслената магистрала трябва да е била в ред.

Коментар

Re: За разпределителния вал на Брава 1.4 12v

dark009 написа:
        Здравейте, имам Брава от една година и първата работа, която ми се отвори след като я купих беше да й сменя разпределителния вал, заедно с кобилиците. Хидравличните повдигачи предцених да не ги пипам. Нскоро през капачката видях, че гърбицата на вала пак леко се е износила. Знам, че това е слабото им място и че е важно маслото, което сипваш, времето което го караш и т.н. , но вече се изнервям и нямам идея как може да прекрати това износване. Ако някой има идея ще му бъда много благодарен.
        Провери първо, дали е износена първата и последната гърбица!

Коментар

Защо първата и последната, не разбирам.

Коментар

и аз имам проблем с вала и вси4ко сам сменил 2 пъти. не сам сменял гумичките но не мога да намеря. знам че са скапи 22 лв едната а те са 8. правих порачка в Италия чаках месец но не ми донесоха. Някои мойе ли да ми каже от каде мога да вземя тези гумички ? аз мисля че всичките проблеми идват от тях- не уплатняват добре и маслото не се качва в маслената магистрала и от там не се маже вала

Коментар

Working...
            X