Shell V-power / V-power racing имат ли негативен ефект върху двигателя ? колите са пунто 1.1 1.2 16V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Shell V-power
Collapse
X
-
Коелга мислиш ли че нашия 95 е 95 всъшност?!?Аз пробвах следното:Типо-то го дават по книга да върви с 95H в Италия.Помолих един познат да ми земе 5 литра от Италия.Е да ви кажа тва типо 1.1 не върви така и на 95,98 и на V Power от българския.....Пробвах и разбрах че тва 100 октана е минало покрай 100 октана.Само се доближава малко към истинско гориво за кола и затова гори по-малко и върви по-добре (около истински 95 някъде май май).Преди като се занимавах с автоелектро и точех италиянския бензин от колите по автовозите да видите как вървеше типо-то или като го взех с половин резервоар италиянско гориво.....нащо даже на цвят и миризма няма нищо общо с истината.Честно казано на Shell 95-та ми мирише на кореселин (някак така се пишеше тази думичка) пък какво има вътре има един господ знае.....Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
gdd55
zfa159 написа:Коелга мислиш ли че нашия 95 е 95 всъшност?!?Аз пробвах следното:Типо-то го дават по книга да върви с 95H в Италия.Помолих един познат да ми земе 5 литра от Италия.Е да ви кажа тва типо 1.1 не върви така и на 95,98 и на V Power от българския.....Пробвах и разбрах че тва 100 октана е минало покрай 100 октана.Само се доближава малко към истинско гориво за кола и затова гори по-малко и върви по-добре (около истински 95 някъде май май).Преди като се занимавах с автоелектро и точех италиянския бензин от колите по автовозите да видите как вървеше типо-то или като го взех с половин резервоар италиянско гориво.....нащо даже на цвят и миризма няма нищо общо с истината.Честно казано на Shell 95-та ми мирише на кореселин (някак така се пишеше тази думичка) пък какво има вътре има един господ знае.....
Коментар
-
gdd55
*Punto*PowerDriving написа:така....значи ли това че мога да си карам на V-power спокойно защото от петрол ми се плаче разликите не са големи а огоромни все едно тегля 3 автомобила с 95
Коментар
-
gdd55
На една "хубава колица" и направихме 110 октана бензин със тулол и малко супра и стана много весело 5 изкривени клапана
Коментар
-
аххххх то накрая ще взема аз да си правя бензина :D да знам поне какво има вътре хехе ... досега в пловдив само в шел ми хареса горивото навсякъде другаде не знам какво правят но има нещо нередно това да не знаеш къде да си сложиш и какъв бензин си е всекидневен проблем , на ден правя 100 км и се дразня вече
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:аххххх то накрая ще взема аз да си правя бензина :D да знам поне какво има вътре хехе ... досега в пловдив само в шел ми хареса горивото навсякъде другаде не знам какво правят но има нещо нередно това да не знаеш къде да си сложиш и какъв бензин си е всекидневен проблем , на ден правя 100 км и се дразня вечеFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:*Punto*PowerDriving написа:така....значи ли това че мога да си карам на V-power спокойно защото от петрол ми се плаче разликите не са големи а огоромни все едно тегля 3 автомобила с 95FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар