Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фикс идеи за Фиат Темпра! Нуждая се от някой който разбира!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фикс идеи за Фиат Темпра! Нуждая се от някой който разбира!

Здравейте колеги, тъй като скоро навършвам 18 и ще се присъединявам към шосето и страстта от шофирането имам няколко въпроса относно Автомобила който успя да остави следа в сърцето ми - Фиат темпра .. таа въпросите са ми следните:Ако си купя Темпра седан 91 година с дигитално табло, мога ли да и сложа табло от по новите темпри, например Темпра турбо.Също така панелите за вратите от новата темпра дали ще паснат. мисля да взема Двулитрова темпра и искам някоя скандална джанта 17-ка, ще пасне ли 17-ка на темпрата с нископрифилна гума и спортно окачване,другият ми план е да затъмня задните стъкла и да сложа красива задна броня и два красиви прага, но да е нещо по изчистено да ен стана натруфено, замислил съм Темпричката да е черна на свят и да добавя някой спойлер на капака. някой може ли да ме упъти колко надълбоко ще ми бръкне този тунинг и от къде да намеря частите които ми трябват. Аз съм от варна!!! Ще съм ви много признателен за съветите! Благодаря ви предварително !
    Трябва да си голям за да пораснеш ?!?

Колега, тунинга, който си замислил, ми звучи като стойност двойно по голяма от тази на автомобила.Дали си струва- решаваш ти. Моя съвет е - като избираш колата гледай добре и вземи с теб някой който има повечко опит защото Темприте са хубав автомобил ама не са в първа младост.Все пак говорим за близо 20 годишна кола. Не гледай цвят и визия, а гледай да е свеж и гледан автомобил, защото на тази възраст всяка ’точилка’ е дала отдавна всико от себе си.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да общо взето е така както е написал Yavor! Ако си мераклия на темпра тука във форума се продава една много гледана. Колегата Disturbed си продава неговата, потърси във продава.
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колеги и аз мисля за неговата темпра, но не отговаряте на въпросите ми, искам да знам табло от темпра турбо дали щте влезне в колата и новите панели на вратите дали ще паснат. а за джанта вече открих една за 400 лв.

Коментар

Георги Йорданов написа:
          Колеги и аз мисля за неговата темпра, но не отговаряте на въпросите ми, искам да знам табло от темпра турбо дали щте влезне в колата и новите панели на вратите дали ще паснат. а за джанта вече открих една за 400 лв.
          Темпра турбо?! Tемпра турбо няма ... освен ако не говориш за дизел! И какво имаш предвид под новите панели на вратите ?
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

http://www.encontracarros.com/upload...s003.jpgЕто снимки на интериор и темпра турбо. и искам да попитам ако някой разбира за гърнета с дистанционно управление да види страницата и да ми каже, мога ли да се сдобия с такова и дали става за нормална кола която е под 200 коняЕто и линк за гърнето --> http://xforce.com.au/cars/view_car/29

Коментар

Тия неща дето си ги показал са южноамерикански извращения на тема Темпра - там до скоро се пордаваха като нови дори.Тука едва ли ще ги намериш.Единствения ти шан е и-бей. От друга страна ти си доста млад, мислил ли си колко пари ще ти струва всичко това и откъде ще ги вземеш. Кокото си приготвил на ум ги умножи по две и отделно се приготви за странни погледи от цялото майсторско воинство където и да се появиш.Това което се опитвам да ти кажа е следното: искаш Темпра - добре - купи си гледан екземплар и не се занимавай с друго. Имай предвид че най-вероятно ти ще си последния собственик на тази кола - след тебе - за желязо.Тунинга си струва наистина на нови автомобили. Освен ако не си някой ретро ентусиаст, но ретро автомоблите са първо по-старички, второ гълтат безбожно много пари за поддръжка в движение и не стават за ежедневни коли.Надявам се да не си разочарован, че се опитваме да ти наливаме мозък тук във форума, но сме се нагледали многократно на сблъсъка на мечтите с реалността последните години и просто се опитваме да те приземим ’меко’.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Според мен кола на тази възраст ще спечели повече уважение ако е идеално приведена в максимално фабричен вид, отколкото ако е ’тунингована’.

Коментар

тва с гърнето ми изглежда много тъпо измислено . защо подяволите се први с дистанционно?! Може би като дадеш на нкой да ти кара колата , ти ще седш отстрани и ще натискаш копчето и да слушаш звука ХАХАХА неможе ли просто да се направи копче в купето с кабел и всичко е да 6+ ?! или прсото да си срежеш ауспуха да сложиш една клапа и в купето да извечеш едно жило и ето ти звук Такъв проект бе реализиран от колегата s00rry
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Май търсиш нещо като: http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...vehicle&CID=34
                    Peugeot 406, 2000 HDi 90
                    ex. Peugeot 106 1,5 D
                    ex. Ritmo 70 138B2.000
                    ex. Tempra 2.0 159A6.046
                    Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Колега, преди всичко, като си вземеш автомобил, карай разумно, без глупости и гъзарски изпълнения.

Коментар

Колеги! Благодаря ви на всички за отговорите и за съветите ви.Определено ми наляхте малко мозък в главата! Поздрави

Коментар

Working...
                        X