Бравото , което карам е на газ и на бензин, изгоря ми бензиновата помпа след като бях оставил колата без бензин. Купих нова помпа (някаква словенска) и заедно с един приятел я сложихме , но отново не върти , съответно проверихме, като измерихме дали стига ток , всичко дали е свързано правилно , което се оказа така но отново при поставяне не завърта. Извадихме помпата, като от друг двигател пуснахме ток с кабели , ползвайки две отверки за проводник и помпата върти . Колата може да пали и на газ , но отново не става. Възможно ли е да е причината от датчика за запалване или може да е друга причина . Моля за мнение и ако някой знае добър сервиз в който да отида (за София) да каже, защото нямам доверие като цяло и не желая да давам излишни пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със запалване на Фиат Браво 1.4 / 12V
Collapse
X
-
има аларма , при палене светва червена лампчка , която ако не се изключи колата все пак пали , но при преминаването на определено разстояние спират всички тоци и гасне , това не се е случвало от както колата е в мен и не знам , но на дали е от това. А и проблема възникна след като изгоря бензиновата помпа и се чудя дали това не е довело до изгаряне и на датчика за запалване .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар