Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бутони за ел. стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимки

За съжаление не направих снимки на ремонта! Сегашните светодиоди не ме дразнят напротив - чувствам се като в самолет . Смених фабричните, просто защото в тъмното трябваше да се взирам, за да ги видя - светеха адски слабо!
    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

И аз днес си сложих червен светодиод на единия джам .Интересно при мен са диодите за SMD монтаж - жалко че при ремонта си загубих сините и нямаше откъде да сваля днес. Освен това резистора при мен е 390ом_а и го смених с 300ом_а - свети много силно, но грее доста резистора.

Коментар

А светят ли ви лостчетата на кормилото (за читстачки и мигачи) - на Типото светят супе а на Бравата са тъмни.Освен това дисплея на фабричното радио има ли посветка (би трябвало). На мен на таблото не ми свети километраяжа който отчита навъртяните километри - другото си свети. Нкой разглобявал ли е табло?
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
          А светят ли ви лостчетата на кормилото (за читстачки и мигачи) - на Типото светят супе а на Бравата са тъмни.Освен това дисплея на фабричното радио има ли посветка (би трябвало). На мен на таблото не ми свети километраяжа който отчита навъртяните километри - другото си свети. Нкой разглобявал ли е табло?
          Лостчетата (за читстачки и мигачи) при Брава за разлика от Типо не светят, така са ги измислили Всичко по километража трябва да ти свети, ако не разглабяй и сменяй крушка. Как става това погледни в "търсене" на две седмици веднъж се обсъжда темата, крайно време е някой да снима и да напише в "Често задавани въпроси..."Фабричното радио също трябва да ти свети.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

колеги проблем- от къде да си купя ново бутонче за ел стъклото и колко струва, като го вадих го счупих

Коментар

Deyan Marinov написа:
              колеги проблем- от къде да си купя ново бутонче за ел стъклото и колк острува, като го вадих го счупих
              Писахме да се пипа внимателно, но... не е непоправимо! Отчупи парченце от кламер с форма подобна на пъпчицата, която ти се е счупила и я лепни с поялника. След това може малко да се пилне. При мен е така от половин година и всичко си е ОК!

Коментар

И аз така с кламер решиш проблема...направих нешо като "рибарска кукичка" разпробих корпуса на бутона и до днеска си е ОК...
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                http://forum.fiat-bg.org

Коментар

аз разглобих целия бутон- пружинки-мружинки изхвърчаха, става вече 4 часа си играх докато го сглобя, но стана. Заблудих се с това че като сменях диодчетата на бутончетата за ел огледалата те се намират вътре в механизма на бутончето и директно тръгнах да го отварям и това на стъклата, по късно се усетих но вече беше късно.

Коментар

Няма страшно, не си първият, а за съжаление и едва ли ще си последния!

Коментар

Ако някой има излишно бутонче за ел.стъкла за Брава - купувам. На моята на дясното съкло ми е изкормено и го няма а много ме дразни....
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Проверявал ли си по моргите-има- направо си вадиш от някоя врата.

Коментар

Deyan Marinov написа:
                          Проверявал ли си по моргите-има- направо си вадиш от някоя врата.
                          Проблемът, че рядко се намират купета от Брава/Браво/Марея за обезкостяване. Мисля, че до година-две ще се реши проблема!

Коментар

Re: Снимки

Ако имате ел огледала и те трябва да светят .При бравите и мареята
                            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Как ги чупите колеги не се заяждам ама демонтирвах и на едно ивеко дейли същите са с малка отвертка всичко е песен по внимателно де.Мен лично ме хваща яд на други работи които чупя като разни прикрепящи елементи по корите.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                                Как ги чупите колеги не се заяждам ама демонтирвах и на едно ивеко дейли същите са с малка отвертка всичко е песен по внимателно де.Мен лично ме хваща яд на други работи които чупя като разни прикрепящи елементи по корите.
                                Еми явно след, като не един и двама я свършихме тази работа не е трудна да се случи! Проблема е в един зъб (доколкото си спомям) които трябва да се натисне за да се освободи бутончето, от едната страна. Натиска се с пръсти от другата и побеже зъба е доста стегнат се прилага по-голямо усилие... и в един момент бутона изскача, ама само от едната страна и директно бутончето, което стърчи се чупи, щото се удря в основата... Абе разбраха ме само тия дето са го правили-знам!

Коментар

Working...
                                X