Бутоните за ел. стъклата трябва ли да светят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бутони за ел. стъкла
Collapse
X
-
Re: Бутони за ел. стъкла
Gugev написа:Бутоните за ел. стъклата трябва ли да светят?Frontera Sport, X20SE март 1998
-
gdd55
Vladim написа:Gugev написа:Бутоните за ел. стъклата трябва ли да светят?
Коментар
-
gdd55 написа:Пепелник запалка ел. стъкла нищо не ми свети.Пепелника и запалката ги оправих смених им крушките ама тия бутони така и не разбрах как се оварят само разбрах от форума че много се чупятFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
Някоя схемичка нещо някой няма ли да изкара че той никой не може да обясни как точно става фатката,апък много ме е страх да не счупя нещо защото съм голям късметлия
Коментар
-
Vladim написа:запалката?"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
-
source написа:Vladim написа:запалката?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
отговор
Най-накрая в купето на Мареата всичко светна. След презапояване на светодиодите и съпротивленията в бутоните за управление на ел.стъклата се появи едва забелижима светлина. Предлагам ви:-купете светодиоди ф3mm-съпротивления R820 ohm/0,25W-разпойте фабричните, и ги заменете с купените, като спазвате поляритета на диода; във бутоните има достатъчно място за монтирането на новите елементи.Днес направих това, изпробвано е! Свети добре.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Re: отговор
Gugev написа:Най-накрая в купето на Мареата всичко светна. След презапояване на светодиодите и съпротивленията в бутоните за управление на ел.стъклата се появи едва забелижима светлина. Предлагам ви:-купете светодиоди ф3mm-съпротивления R820 ohm/0,25W-разпойте фабричните, и ги заменете с купените, като спазвате поляритета на диода; във бутоните има достатъчно място за монтирането на новите елементи.Днес направих това, изпробвано е! Свети добре.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
смяната на светодиодите в бутоните за управлението на стъклата е лесно.трявва само плоска тънка отверка и поялник в повечето случеи трябва само да се презапои светодиода и резистора.За повече светлина може да се добави още един светодиод с цвят по избор.запалката наистина е идиотски сглобена,наложи ми се да сваля целия пепелник с запалката за по лесно самата запалка се вади от зелената пласмаса която е около нея. има 2 зъбчета които я държат вътре в самото гнездоHONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар