Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Липсващи кори под таблото на Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Липсващи кори под таблото на Браво?

Здравейте колеги! До сега не ми беше правило впечатление, но като се вгледах на мястото под педалите както и под джапката, забелязах че има дупки и стърчащи кабелаци. Така ли трябва да бъде? Съжалявам за глупавия въпрос, вчера бях на сервиз и се чудя дали не са забравили да ми сложат корите, ако съм ги имал изобщо.. Става въпрос за Фиат БравоМодерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

И на двете ми коли там където си снимал имам кори.Няма само над педалите - там където е стоп машинката но от лявокъдето са бушоните имам - също и в краката на пасажера има.
    http://karate-bg.com
    Пътна помощ в София

Коментар

Карам Мареа 1.8 16в, от страната на пътника изгледа е същия с изключение на това, че при мен не се виждат тръбите на парното. Там има едно капаче (пластмаса) което скрива тръбите. По снимката ми се струва , че въпросната пластмаса при теб е рязана или счупена, но може и да грешя! От страната на водача се виждат само педалите в дясно е таблото с бушоните но те са скрити от един капак, в който има джоб за документи например
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Благодаря за бързите отговори колеги!

Коментар

колега при мен и двете коли няма кори и изглежда по подобен начин като едната съм я вземал нов внос (италия)
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Има кори със сигурност, независимо от годината и модела. Имат си номера в ЕПЕР, водят се от вътрешното обзавеждане.

Коментар

ogi28b написа:
              Има кори със сигурност, независимо от годината и модела. Имат си номера в ЕПЕР, водят се от вътрешното обзавеждане.
              те колите са имали но от кога липсват никои не може да каже моята доиде без тях от италия другата от тук пак без тях
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Ще проверя моите да не са останали в сервиза, иначе по моргите ще трябва да търся. Но и без тях това да е проблема

Коментар

Working...
                X