Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна тампони на двигателя на Пунто 1.2 75 к.с. МК1 - как?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна тампони на двигателя на Пунто 1.2 75 к.с. МК1 - как?

Колеги имам пунто 1.2 75к.с. МК1, можете ли да ми кажете тампоните дали се сменят много трудно щото смятам сам да си правя ремонта и колко горе долу струват, те са три тампона. От евро07 ли да си ги купя или някой друг магазин, ако можете да помогнете ще съм благодарен. Поздрави Вместо да си повдигаш темата, да беше написал по-ясно заглавие. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
    Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
    Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
    Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

За магазин виж тук http://axm-auto.com/ А колкото до смяната мисля, че се сменят трудно, но нека някой колега който го е правил да каже.
      Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

Закакво ще ги сменяш,отишли ли са?От еврото не се купува,камоли тампони за двигателя,ако решиш да ги сменяш по добре ги вземи от магазина на Пещерско,мисля,че беше на Александър Ауто или Ауто Италия.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
          Закакво ще ги сменяш,отишли ли са?От еврото не се купува,камоли тампони за двигателя,ако решиш да ги сменяш по добре ги вземи от магазина на Пещерско,мисля,че беше на Александър Ауто или Ауто Италия.
          Да колега отишли са...чукат на желязо когато потеглям и сменям бързо скоростите като я режа, а от еврото, защо да не купувам, тоя магазин на пещерско да не би да е този до занзибар????

Коментар

Срещу ХЕИ се пада точно,преди кръстовището на Пещерско и Ескада.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

А те пък от своя страна пазаруват от евро 07. Поне така се случи в моя случай в нашия град. Питам спирачна помпа имате ли, а те ми отговарят да имаме но в склада изчакай след малко ще дойде. Е дойде с кола на евро 07
              FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

marmil написа:
                А те пък от своя страна пазаруват от евро 07. Поне така се случи в моя случай в нашия град. Питам спирачна помпа имате ли, а те ми отговарят да имаме но в склада изчакай след малко ще дойде. Е дойде с кола на евро 07
                ххахаха май най-добре от евро07 да си купя, щото и в магазина като шибнат надценката и по-добре.......да зема варията (големия чук)

Коментар

Working...
                X