Колеги имам пунто 1.2 75к.с. МК1, можете ли да ми кажете тампоните дали се сменят много трудно щото смятам сам да си правя ремонта и колко горе долу струват, те са три тампона. От евро07 ли да си ги купя или някой друг магазин, ако можете да помогнете ще съм благодарен. Поздрави Вместо да си повдигаш темата, да беше написал по-ясно заглавие. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна тампони на двигателя на Пунто 1.2 75 к.с. МК1 - как?
Collapse
X
-
За магазин виж тук http://axm-auto.com/ А колкото до смяната мисля, че се сменят трудно, но нека някой колега който го е правил да каже.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
petio4528 написа:Закакво ще ги сменяш,отишли ли са?От еврото не се купува,камоли тампони за двигателя,ако решиш да ги сменяш по добре ги вземи от магазина на Пещерско,мисля,че беше на Александър Ауто или Ауто Италия.Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
marmil написа:А те пък от своя страна пазаруват от евро 07. Поне така се случи в моя случай в нашия град. Питам спирачна помпа имате ли, а те ми отговарят да имаме но в склада изчакай след малко ще дойде. Е дойде с кола на евро 07Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар