Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някаква идея как може да се поправи?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някаква идея как може да се поправи?

Колеги дайте идяка с какво и как да залепя това ? мн е гадно пробвах с едно лепило но щом тръгнах да завивам и ... сещате се Кажете как да го оправя, а и някой знае ли как се регулират фаровете, че заради това счупеното единия свети по ниско от другия
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Пробвай да разпробиеш и двете парчета и да сложиш някаква планка, която да ги държи

Коментар

Poxypol!
      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

колега,точно преди 2 дни и аз забелязах,че и при мен е същото счупено....мисля да сваля фара и заедно с парченцето да им правя дупчици и с телчица майка,.... ги захващаш както направих и с други пластмаси (тези които държат радиатора,резонатора и стр. обдухвалки в купето) стават перфектно!успех....ако решиш да ги лепиш,пиши с какво.

Коментар

Пробвай с епоксидна смола, даже има едно лепило "Epoxy steel", двукомпонентни са и става доста добре! на мен на скутера ми се бяха счупили едни детайлчета които държат пластмаси и които поемат голям натиск и вибрации и до ден днешен нямам проблем А ако не стане да се залепи, колегите ти дадоха най удачния вариант - планчица и болтчета

Коментар

как изглежда това лепило ? и каква е цената му ? мисля да пробвам с него
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Абе най-добре и планка (скоба, телчица...) и заливка с епоксидна смола! Нека мърда след това!
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Търси "EPOXY" на BISON, аз лично ползвам Epoxy Metal - течна стомана, но с него освен метал съм лепил и черупката на огледалото (преди 3 години и все още е ОК ), правил съм тестове и със счупени чинии и лепилото се представя отлично Цената му е към 8-10 лв. има го в "Метро"

Коментар

Working...
                X