Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за километража на Темпра с дигитално табло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някъде по форума или другаде не помня бях чел за това. Ама не можах да разбера защо все слагате една 1 отпреде. Смисъл километража е 5 цифрен и се превърта след 99 999 км , т.е на всеки 100 000. А тези числа показваха колко пъти е превъртан. Пак ще потърся как беше точно. Та моята е 91 г и като я купих преди 3 години показваше към 30 000 км. И някъде по колата имаше от тия лепенки за смяна на масло и ремъци и излизаше че е на 230 000 км. Та сега ме мързи ама утре ще погледна при мене какво показва.
    Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
    ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Превърта се на 199 999, не 99 999. Отпред има място точно за една единичка, на някоя друга темпра погледни, и ще видиш, че може да изписва 1хх ххх.
      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Верно бе има място за единичка. Като го тествах да светне всичко възможно и единицата излезе . При мене показва 01, така че сметката да съм на 245 хил. излиза.
        Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
        ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Прочетох всичко написано! Темпрата показва 02, но това според мен не е така, защото миналото лято като и смених предните носачи на тях си пишеше FIAT/Lancia!!! А, ако е на 600 000 + 150 000km сега ми се струват прекалено много за двигател на Fiat!
          Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
          Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG

Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!

Коментар

Tihomir78 написа:
            Верно бе има място за единичка. Като го тествах да светне всичко възможно и единицата излезе . При мене показва 01, така че сметката да съм на 245 хил. излиза.
            Ако е както си мисли колегата, че няма 00, а почва от 01, ще излезе, че твойта кола е само на 45.000 км Честито! Към momchil_kk: 02 не значи 600.000, а 400,000 + твоите 150.000 - стават 550.000, което си е нещо нормално за 20 годишна кола.Моята Темпра си беше на около 560 хил., когато й правих частичен основен ремонт - смяна на 1 разпределителен вал, шлайфане на колянов вал, смяна на лагери - биелни и основни... Бе стига сте ги мислили тез километри. Ако сте доволни от колата - карайте и хич да не ви пука. Камионите издържат по 2-3 милиона километра... И са с ФИАТски двигатели (Mitsubishi Fuso и Mercedes: http://news.cnet.com/8301-10784_3-9731391-7.html )

Коментар

momchil_kk написа:
              Прочетох всичко написано! Темпрата показва 02, но това според мен не е така, защото миналото лято като и смених предните носачи на тях си пишеше FIAT/Lancia!
              Ако колата е карана в Италия е напълно нормално носачите да се сменят с оригинални, на които пак ще пише FIAT/LANCIA.Няма да пише Audi/Folkswagen я...

Коментар

Immortal написа:
                Tihomir78 написа:
                Ако е както си мисли колегата, че няма 00, а почва от 01, ще излезе, че твойта кола е само на 45.000 км Честито! Към momchil_kk: 02 не значи 600.000, а 400,000 + твоите 150.000 - стават 550.000, което си е нещо нормално за 20 годишна кола.Моята Темпра си беше на около 560 хил., когато й правих частичен основен ремонт - смяна на 1 разпределителен вал, шлайфане на колянов вал, смяна на лагери - биелни и основни... Бе стига сте ги мислили тез километри. Ако сте доволни от колата - карайте и хич да не ви пука. Камионите издържат по 2-3 милиона километра... И са с ФИАТски двигатели (Mitsubishi Fuso и Mercedes: http://news.cnet.com/8301-10784_3-9731391-7.html )
                Колегата май написа, че има два модела табла и съответно може да е различно за двата.
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Working...
                X