Някъде по форума или другаде не помня бях чел за това. Ама не можах да разбера защо все слагате една 1 отпреде. Смисъл километража е 5 цифрен и се превърта след 99 999 км , т.е на всеки 100 000. А тези числа показваха колко пъти е превъртан. Пак ще потърся как беше точно. Та моята е 91 г и като я купих преди 3 години показваше към 30 000 км. И някъде по колата имаше от тия лепенки за смяна на масло и ремъци и излизаше че е на 230 000 км. Та сега ме мързи ама утре ще погледна при мене какво показва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за километража на Темпра с дигитално табло
Collapse
X
-
Прочетох всичко написано! Темпрата показва 02, но това според мен не е така, защото миналото лято като и смених предните носачи на тях си пишеше FIAT/Lancia!!! А, ако е на 600 000 + 150 000km сега ми се струват прекалено много за двигател на Fiat!Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG
Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!
Коментар
-
Tihomir78 написа:Верно бе има място за единичка. Като го тествах да светне всичко възможно и единицата излезе . При мене показва 01, така че сметката да съм на 245 хил. излиза.
Коментар
-
momchil_kk написа:Прочетох всичко написано! Темпрата показва 02, но това според мен не е така, защото миналото лято като и смених предните носачи на тях си пишеше FIAT/Lancia!
Коментар
-
Immortal написа:Tihomir78 написа:Верно бе има място за единичка. Като го тествах да светне всичко възможно и единицата излезе . При мене показва 01, така че сметката да съм на 245 хил. излиза.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар