Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали се пордава отделно една скобичка и как се сменя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали се пордава отделно една скобичка и как се сменя?

Здравейте пак,искам да попитам поредното едва ли не глупаво нещо ама майсторите ми го строшиха като са ми правили предницата.Става дума за пластмасовия държач на дръжката за подпиране на предния капак която и държи дръжката (не тази на капака а тази която е на самата кола до амортисъора).Колата е Типо.Та се чудех дали се продава отделно защото в един магазин казаха че не се продава изобщо под никакъв вид,в друг че се продава ама нямат,в трети че върви заедно с дръжката за капака и горната пластмаса на капака.Ако някой е сменял такова чудо или е чул къде се продава моля да сподели ще съм му много благодарен!Благодаря предварително!
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Освен от някоя морга... друг подходящ вариант не се сещам. Може и да си направиш-пригодиш нещо. Предполагам, че и по каталог от магазин за авточасти Фиат ще ти доставят, но кой знае, колко ще ти искат за тази пластмаска. И не се кахяри чак толкова, плсатмасите при италианските коли нямат дълаг живот...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Кютек по майсторите и на мойта бивша кочина беше счупено, но това не е болка за умиране

Коментар

Аре стига с тея морги бе.Част за 1.50-2.0 лв за обикаля моргите като изоглавен и изгори 10 л.гориво.Продава се разбира се.Такова чудо съм купувал от "Славянка" Пазарджик, но за Брава.Стават и за Типо.Колега, ако ти е много зор пиши на лични да се видим примерно утре на големия паркинг пред бившия мавзолей от 9 до 17 да ти дам комплекта.. те са две части.Ако ли не на "Копринка" .ПП..Забравих да уточня, че ти го подарявам, а не продавам.
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Аз също си купих такова нещо. Взех го от Вантотрейд. Не помня цена, но беше стотинки.
          PUNTO Selecta

Коментар

За Пунто съм си купувал от Вантотрейд и бях толкова щастлив , че го има , че даже му оставих левче на човека , въпреки че струваше 55 ст май ...

Коментар

Благодаря много! Ще се разровя днес да си намеря
              Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Working...
              X