Не видях да има такава тема,а и си нямам работа :D Става въпрос за външния вид Ето мойта като я взехме лятото и сега :D Преди:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво сте направили за фиатката си до сега
Collapse
X
-
коцев написа:Броните нови ли сложи или прави нещо на старите??ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Дам съгласен съм че изглежда супер.Аз не съм стигнал до козметичните неща по типо-то защото си имам достатъчно други занимания (наскоро правих предницата и 600 точки назад,сега мотора ще правч че нещо потраква малко,компресиика губи и т.н.) ама едно по едно ще го спретна типо-тоFiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:Дам съгласен съм че изглежда супер.Аз не съм стигнал до козметичните неща по типо-то защото си имам достатъчно други занимания (наскоро правих предницата и 600 точки назад,сега мотора ще правч че нещо потраква малко,компресиика губи и т.н.) ама едно по едно ще го спретна типо-тоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Иначе на мойто по козметиката,първо пръснах колоните на вратите :D после взех жансите :D след това пръснах целите стопове червени :D след това си взех нова предна броня,защото старата беше посчупена+нова решетка,след това реших да пръсня броните за освежаване целите черни и им турнах по една лайсна (като седичивалволе ) бяха тръгнали да се разлепват страчничните лайсни (това беше най-мъчителната част до сега) и като ги хванах и свалих без да знам какво ме чака И като се почна едно жулене на лайсни врати,2дни си играх,после пробвах да ги лепна с двойнозалепваща и на първия дъжд се отлепиха...след това взех монтажен кит и с него стана без грешка Но без праговете стои като незавършенаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
слагане на лайсниFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар