Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво сте направили за фиатката си до сега

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво сте направили за фиатката си до сега

Не видях да има такава тема,а и си нямам работа :D Става въпрос за външния вид Ето мойта като я взехме лятото и сега :D Преди:
    Прикачени файлове
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Сега: (само едни пружинки и едни прагове от седичи и трябват :D )
    Прикачени файлове
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Броните нови ли сложи или прави нещо на старите??
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Броните нови ли сложи или прави нещо на старите??
        Изшкурване на целите брони,пръскане,слагане на лайсни :D Само праговете ми липсват,но за съжаление незнам от къде да си намеря от седичи

Коментар

добре се грижиш за нея явно и джанти си сменил екстра мн добре е станала
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Дам съгласен съм че изглежда супер.Аз не съм стигнал до козметичните неща по типо-то защото си имам достатъчно други занимания (наскоро правих предницата и 600 точки назад,сега мотора ще правч че нещо потраква малко,компресиика губи и т.н.) ама едно по едно ще го спретна типо-то
            Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Какво направих ли?Разхождам го редовно

Коментар

zfa159 написа:
                Дам съгласен съм че изглежда супер.Аз не съм стигнал до козметичните неща по типо-то защото си имам достатъчно други занимания (наскоро правих предницата и 600 точки назад,сега мотора ще правч че нещо потраква малко,компресиика губи и т.н.) ама едно по едно ще го спретна типо-то
                И на мене ми се обаждат клапанчета но леко,иначе ми губеше компресия от свещите.Извади ги и почисти леглата,така при мен компресията се оправи :D

Коментар

Stilo написа:
                  Какво направих ли?Разхождам го редовно
                  Джанти манти А тва за разхождането е ясно

Коментар

Иначе на мойто по козметиката,първо пръснах колоните на вратите :D после взех жансите :D след това пръснах целите стопове червени :D след това си взех нова предна броня,защото старата беше посчупена+нова решетка,след това реших да пръсня броните за освежаване целите черни и им турнах по една лайсна (като седичивалволе ) бяха тръгнали да се разлепват страчничните лайсни (това беше най-мъчителната част до сега) и като ги хванах и свалих без да знам какво ме чака И като се почна едно жулене на лайсни врати,2дни си играх,после пробвах да ги лепна с двойнозалепваща и на първия дъжд се отлепиха...след това взех монтажен кит и с него стана без грешка Но без праговете стои като незавършена

Коментар

хе браво бе,като си спомням старата броня ква беше

Коментар

на моята само една автомивка й трябва Всъщност външно май само джантите съм сменил. Ако изровите темата "Хайде да си видим фиатките" - аз не успях да я намеря - там имам снимки на Темпрата малко след като я купих. На ми се рови из дисковете да ги търся тези снимки...
                        Прикачени файлове

Коментар

слагане на лайсни
                          Къде ги намери тези лайсни
                          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

...

Коментар

Аз направих най доброто което можеше да се направи :D

Коментар

Working...
                              X