Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво сте направили за фиатката си до сега

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sven написа:
    Fire 999 написа:
    слагане на лайсни
    Къде ги намери тези лайсни
    И мен много ме итересува?
    Преди месец ходих да търся в илиенци и имаше само гадни червени...Оня ден отивам да гледам за дрехи и викам я да разгледам да се посмея и гледам ама лайсни все едно свалени от седичи :D 4 метра и 50см взех,лев на метър и ми стигнаха точно,ама взех последната :P Ама може и да са получили :D
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

това е мойта задния капак трябва да се боядиса

Коментар

Колеги, извинете за тъпия въпрос, но как с едно съобщение успявате да публикувате по няколко снимки ? Като дам на Browse, ми дава възможност да прикача само един файл. Къде бъркам ? Пък като ми отговорите, ще ви покажа и моя фиат. Но нищо не съм правил по него, просто си беше с перфектен външен вид още като го купих
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ето и мойта скромна количка
          Прикачени файлове

Коментар

аз за сега съм сложил само прагове тая седмица ще слагам по голямо анти крило а другата седмица ще слагам джанти 16" и после едно фолио и приключвам със козметиките като стане ще го кача и ще ви го покажа м/у другото колата е Браво
            е тия фиати големи бегачки бе

Коментар

grishav твойто типо го видях пред "Хенри Форд" . Имаш ли нещо общо с училището че аз уча там ?

http://wellness.hit.bg

Коментар

Като си купих колата беше така-С 15" серийни джанти, "кънтри" окачване, черни прагове и долни части на броните. Последва веднага, преди да я регистрирам още боядисване на черните части в цвета на купето и махане на емблемите на предния и задния капак-Смених и джантите с 16" "Антера", много стар, класически дори модел, ама ми бяха останали от старата кола и бяха определено по-хубави (според мен) от серийните. Обаче не стояха достатъчно добре, все пак бяха произведени ’92година...Последваха нови джанти 17" ЕТ30+гуми-Колата обаче изглеждаше ужасно със серийните пружини! Поръчах по същото време пружини от "Новитек", -40ммМеждувременно бях поръчал и "Лимитед едишън" комплект прагове-В последствие колата придоби този вид-Следва продължение...

Коментар

Колата обаче изглеждаше ужасно със серийните пружини! Поръчах по същото време пружини от "Новитек", -40ммот къде поръчваш ’’NOVITEC’’ ?
                  селото се оказа точно в града

Коментар

$ abarth $ написа:
                    от къде поръчваш ’’NOVITEC’’ ?
                    e-bay.de

Коментар

Не мога да се нарадвам че най-сетне снимах колата та ще покажа и аз малко снимки
                      Прикачени файлове
                      Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Сложих джанти,бели мигачи отпред и отстрани,боядисъх броните и им сложих лайсни на тях и на вратите,при боядисванито на капака го оставих без емблема,сложих дясно огледало.
                        Прикачени файлове
                        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Така лека полека придоби вида който исках
                          Прикачени файлове
                          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Преди>
                            Прикачени файлове
                            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

След промените...