Sven написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво сте направили за фиатката си до сега
Collapse
X
-
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
Колеги, извинете за тъпия въпрос, но как с едно съобщение успявате да публикувате по няколко снимки ? Като дам на Browse, ми дава възможност да прикача само един файл. Къде бъркам ? Пък като ми отговорите, ще ви покажа и моя фиат. Но нищо не съм правил по него, просто си беше с перфектен външен вид още като го купихTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Като си купих колата беше така-С 15" серийни джанти, "кънтри" окачване, черни прагове и долни части на броните. Последва веднага, преди да я регистрирам още боядисване на черните части в цвета на купето и махане на емблемите на предния и задния капак-Смених и джантите с 16" "Антера", много стар, класически дори модел, ама ми бяха останали от старата кола и бяха определено по-хубави (според мен) от серийните. Обаче не стояха достатъчно добре, все пак бяха произведени ’92година...Последваха нови джанти 17" ЕТ30+гуми-Колата обаче изглеждаше ужасно със серийните пружини! Поръчах по същото време пружини от "Новитек", -40ммМеждувременно бях поръчал и "Лимитед едишън" комплект прагове-В последствие колата придоби този вид-Следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар