Колеги, помогнете с информация за климатика-необходимо ли е някаккво техническо обслужване-колата е Марея-1,8 16V.Купих я зимата и сега го пускам от време на време в зависимост от времето,не мога да преценя дали работи добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поддръжка на климатика
Collapse
X
-
Re: Поддръжка на климатика
eman написа:Колеги, помогнете с информация за климатика-необходимо ли е някаккво техническо обслужване-колата е Марея-1,8 16V.Купих я зимата и сега го пускам от време на време в зависимост от времето,не мога да преценя дали работи добре.
-
Re: Поддръжка на климатика
eman написа:...не мога да преценя дали работи добре...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
niko_ymn написа:ako navun e 30 gradusa - v kupeto trqbva da stane 22-23 - taka li ? ako e 45 - vutre trqbva da e 38 ? (tova li oznachava s 6-7 gradusa da smukva ?ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:niko_ymn написа:ako navun e 30 gradusa - v kupeto trqbva da stane 22-23 - taka li ? ako e 45 - vutre trqbva da e 38 ? (tova li oznachava s 6-7 gradusa da smukva ?125s/1600ccm/100ps
Коментар
-
niko_ymn написа:значи на мен определено климатика ми не работи достатъчно ефективно ... ако отида в сервиз за поставяне на климатици за апартаменти - дали ще ми напълнят фреон?125s/1600ccm/100ps
Коментар
-
niko_ymn написа:значи на мен определено климатика ми не работи достатъчно ефективно ... ако отида в сервиз за поставяне на климатици за апартаменти - дали ще ми напълнят фреон?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар