до сега 438 човека са надникнали тука, значи поне на 90 % от тях нещо им тропа отзад и на мен ми тропа, казаха ми, че пружините се "намествали" карай, нема се плашиш!!!!да не ти тропа отпред, пък отзад - би маа му!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане в задното окачване?
Collapse
X
-
Re: Тропане в задното окачване?
gdd55 написа:........Мислех че е амортисьора но го тествах и се оказа че не е той...........Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
gdd55
така има места за тестване на амортесьори в Бургас са сервиз Муни и Бош.Тропането е от тампона на задното окачване който е разбит и блъска в купето разпространена зараза по фиатите.А за теста на амортесьорите качват колата на една тест машина и ти дават след това хартия с диагностика на всички амортесьори тоест четирите
Коментар
-
gdd55
Точно и при пунтото е доста срещан този проблем.В сервиза на фиат ми казаха че не е нищо опасно гадния тампон е ефтин но за да се смени трябва да се свали целият заден мост,така че всичко е въпрос на нерви
Коментар
-
Малеее, колеги..!Като чуя нещо зо тропане отзад при Браво, направо ми става лошо. Аз имам същия проблен. То не бе смяна на лагери, то не бе смяна на тампони....после смениха амортисьорите. Абе с две думи задната част, буквално, е разглобявана и събирана вече четири пъти и всичко, което можеше да се смени е сменено. Обаче продължава глухото тракане някъде отзад. даже се стигна до там, че единия от монтьорите толкова се амбицира, че извади буквално всички карантии он купето на колата, без шофьорската седалка и таблото. Качихме се двамата и той със СТЕТОСКОП на ушите слушаше от къде ше дойде гадното тракане .... и не го намери.!!! Той си мислеше, че са оребренията на задната част на калника?? ама нъцки !!И аз вече се примирих с тропането ... па като поусиля музиката .... :D :D :D
Коментар
-
OgyLalov написа:Малеее, колеги..!Като чуя нещо зо тропане отзад при Браво, направо ми става лошо. Аз имам същия проблен. То не бе смяна на лагери, то не бе смяна на тампони....после смениха амортисьорите. Абе с две думи задната част, буквално, е разглобявана и събирана вече четири пъти и всичко, което можеше да се смени е сменено. Обаче продължава глухото тракане някъде отзад. даже се стигна до там, че единия от монтьорите толкова се амбицира, че извади буквално всички карантии он купето на колата, без шофьорската седалка и таблото. Качихме се двамата и той със СТЕТОСКОП на ушите слушаше от къде ше дойде гадното тракане .... и не го намери.!!! Той си мислеше, че са оребренията на задната част на калника?? ама нъцки !!И аз вече се примирих с тропането ... па като поусиля музиката .... :D :D :DAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар