Колеги, по принцип май всичко ми е ОК с термостота защото колата си държи постоянно температурата около 90 градуса в града, но ми направи впечатление, че извън града не пада темп. под средата?!? А иначе нямам съмнение нито за неправилно отчитане на уреда, нито в темп. датчик. Не мисля да предприемам някви ремонти защото съм си супер доволен от колицата, просто ей така си питам. Не трябва ли извън града с 120-130 км. каране температурата да пада с 1-2 чертички под средата??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за термостата
Collapse
X
-
Re: Въпросче за термостата
chris написа:Колеги, по принцип май всичко ми е ОК с термостота защото колата си държи постоянно температурата около 90 градуса в града, но ми направи впечатление, че извън града не пада темп. под средата?!? А иначе нямам съмнение нито за неправилно отчитане на уреда, нито в темп. датчик. Не мисля да предприемам някви ремонти защото съм си супер доволен от колицата, просто ей така си питам. Не трябва ли извън града с 120-130 км. каране температурата да пада с 1-2 чертички под средата??VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
wwweb
-
Mescalin написа:колега аз сам със същатата кола и по магистралата при скорост 130-140км термостата ми стои някъде на 1/3 , демек около 2-3 чертички под средата. нещо не ми е наред ли?Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Аз съм с нов термостат и на извънградско също ми пада с 1 - 1,5 деления под средата. Което означава, че термостатът макар и нов, не е читав. Но вече ме е страх да купувам повторно термостат, за да не се окаже, че и той се държи по същия начин, а иначе струва близо 80 лв.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
chris написа:sev написа:само ако изключиш от скорост ще пада малкоиначе не се притеснявайвсичко ти е о.к.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:E koe e странното, колега? Сега температурите са доста по високи, просто зимата е имало доста по голямо охлаждане и не е успявало да поддържа работна температура от 90о, а сега ти работи читаво.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:blader написа:E koe e странното, колега? Сега температурите са доста по високи, просто зимата е имало доста по голямо охлаждане и не е успявало да поддържа работна температура от 90о, а сега ти работи читаво.
Коментар
-
При мен термостата стои на едно полужение (малко под средата) независимо дали я карам в града или извън дали през зимата или лятото. Случва се някой път в града при задръствания да се повиши температурата след което се включва перката и за около минута се връща в предишно полужение. Според мен не е нормално да ти дава такива разлики- не би трябвало да мърда нагоре надоло. Провери все пак дали не си е тръгнал термостата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар