Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем след смяна на ролка /Палио 1,2 75к.с./

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Да колега,не удря клапани.Карай си колата и да не ти пука,нали на първоначалното палене само свири?И при мин така свири от 5-6 месеца и не проблем.Аз съм късал ремък заради ролка също като теб,самоче моята ролка не я намерих там ами се беше натрошила и колата скъса ремъка пред сервиза точно.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

    Коментар


      #17
      Малко ми е странно как ролка INA се е скапала за 15 000км. огледаи добре да няма някаква друга причина за това. Ние на служебните коли (не са фиат) слагаме само INA и на 70 000км. като ги сменяме са в много добро състояние

      Коментар


        #18
        колега VIN не ме разбирай грешно. аз не отричам тотално и безвъзвратно ИНА и не правя кардинални заключения от частен случай. само за пояснение да кажа, че на ролката ИНА пишеше SLOVENIA, а на кутията и GERMANY, аде?! кво производство е? и двете неща ги пазя. ролката беше сложена в кутията без други опаковки докато SKF-а който сложих беше в найлонче запечатано и някви инструкции и тогава в кутия пак запечатана. то няма гаранции знам. на други коли съм слагал ИНА не е имало проблем, ама баш на мойта издънка. тази вечер поопънах генераторния и утре сутрин ще видим резултата и ще пиша.petio4528 ти защо скъса ремъка? заради ролката или е друга причината? аз като взех палиото и като го обслужвах такъв ангренажен ремък смъкнах, че ти е бедна фантазията беше нацепен като на стара къща мазилката и като знам как го понастъпвах като се прибирах май съм извадил късмет.

        Коментар


          #19
          Ами и аз като теб заради ролката,но моята не помня каква марка беше.Знам със сигурност,че не е била хубава ,защото я взех от 07,а там всички знаем какви боклуци продават.
          ex. punto elx 1.2i
          Lancia Libra 1.6

          Коментар


            #20
            ми тя ИНА-та беше купувана също от 07!

            Коментар


              #21
              INA отдавна се прави в Словения, това не значи че е менте

              Коментар


                #22
                здравейте, бях обещал да пиша след натягането на генераторния ремък.... ми натегнах го и вече 3-4 сутрини няма проблеми няма свирене няма нищо. но ми е странно това, че не го бях оставил толкова хлабъв преди, а изпискваше. в момента си е поопънат ама явно така му е добре и така ще си върви няма да свири я.

                Коментар

                Working...
                X