Да колега,не удря клапани.Карай си колата и да не ти пука,нали на първоначалното палене само свири?И при мин така свири от 5-6 месеца и не проблем.Аз съм късал ремък заради ролка също като теб,самоче моята ролка не я намерих там ами се беше натрошила и колата скъса ремъка пред сервиза точно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем след смяна на ролка /Палио 1,2 75к.с./
Collapse
X
-
колега VIN не ме разбирай грешно. аз не отричам тотално и безвъзвратно ИНА и не правя кардинални заключения от частен случай. само за пояснение да кажа, че на ролката ИНА пишеше SLOVENIA, а на кутията и GERMANY, аде?! кво производство е? и двете неща ги пазя. ролката беше сложена в кутията без други опаковки докато SKF-а който сложих беше в найлонче запечатано и някви инструкции и тогава в кутия пак запечатана. то няма гаранции знам. на други коли съм слагал ИНА не е имало проблем, ама баш на мойта издънка. тази вечер поопънах генераторния и утре сутрин ще видим резултата и ще пиша.petio4528 ти защо скъса ремъка? заради ролката или е друга причината? аз като взех палиото и като го обслужвах такъв ангренажен ремък смъкнах, че ти е бедна фантазията беше нацепен като на стара къща мазилката и като знам как го понастъпвах като се прибирах май съм извадил късмет.
Коментар
-
здравейте, бях обещал да пиша след натягането на генераторния ремък.... ми натегнах го и вече 3-4 сутрини няма проблеми няма свирене няма нищо. но ми е странно това, че не го бях оставил толкова хлабъв преди, а изпискваше. в момента си е поопънат ама явно така му е добре и така ще си върви няма да свири я.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар