Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти ATP 7Jx15H2 (модел: Еленов рог), какви гуми?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    xctr написа:
    Колегите препоръчват без да се съобразяват за каква кола говориме! 205 гума отпред бих сложил само на sedici! P.S: 195 си седи супер на 7j джанта. И на 7.5 джанта стават 195ци и си седят съвсем малко опънато (започват да приличат на 215ки)! За да излиза ръба на джантата трябва поне 9j и 195 гума!
    Колегата е купил джанти без да се съобразява каква кола кара и какви гуми може да сложи по-скоро. За супер седене е лично мнение, на мен ми седят опънати 195 на 7J, т.е. субективно е, но определено берта няма да е така ефективен в комбинация 195/7J.

    Коментар


      #17
      Всеки има право на мнение,според мен 195 си е много добре.Има голямо значение каква е джантата и гумата,а не само колко J е джантата.Ето и една снимка,кажете ми къде е опъната гумата,или стърчи борда?Джантата е 7J гумата е 195/50/15.

      Коментар


        #18
        215 е доста широка гума и ще мъчи типото,195 е макса според мен за този мотор и тази мощност която предлага.(на 7J 195 седят идеално и грам не са опънати).
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

        Коментар


          #19
          gituli -> Много добре изглежда Punto-то! Благодаря за снимките, мисля че ми дадохте причина за размисъл, но решението е на 205 да я пробвам и на 195 и да избера един от двата размера, които смятам че ми е най-подходящ! Снимката на черната джанта е супер, поне за мен е идеална стойка на гума с такава джанта! Пак казвам, не разбирам(Еколог съм по образование и съм нормален водач на МПС)!emzo -> На Tipo 1.4 съм убеден,че ще е доста спънато!pecata -> Чак 215 размер, според мен дали ще може и да тръгне с тези 70 к.с. под капака.Тези дни ще отида да монтирам гуми и ще публикувам снимки! БЛАГОДАРЯ, НА ВСИЧКИ ПИСАЛИ ПО ТЕМАТА!!!!! АКО ИМАМ ПРОБЛЕМ, ЩЕ ПИША ОТНОВО!!!!
          Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
          Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG

          Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!

          Коментар


            #20
            Относно спъването,имам и Uno 1000кубика карбуратор 45 коня и го карам с 195/50/15.Единствената разлика в минос е само управлението завиването на място,може би защото е без хидравлика.Всичко друго е в плюс,върви като валяк,по стабилна е и спира по добре.Ако неси състезател а и с тоя 1,4 невярвам даже да си го помисляш,невиждам причина да не сложиш това което ти харесва визоално.А и за разхода на бензин ами същия си е като с тринайските.Ако невярвате имам и снимки на уното.

            Коментар

            Working...
            X