Здравейте колеги, въпросът ми е какви гуми мога да сложа на тези джанти, без да имам проблем с завиване и неприятното допиране до калниците! Колата е Fiat Tipo!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти ATP 7Jx15H2 (модел: Еленов рог), какви гуми?
Collapse
X
-
Аз лично съм карал със 195/50/15, но бих те посъветвал да търсиш 195/45, защото определно се губи динамиката във високите обороти. Това зависи и от тежеста на джантите де, но ти се прецени дали това е важно за теб!! Успех!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Благодаря на всички за отговорите по темата! Сега за неусещане на дупки има джипове или нови коли, говорим все пак за TIPO! Не съм състезател, ако бях нямаше да карам 1.4 двигател, но искам колата ми да изглежда добре!!!!!! 205 или 195 е въпроса, 45 или на 50??????Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG
Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!
Коментар
-
momchil_kk написа:Благодаря на всички за отговорите по темата! Сега за неусещане на дупки има джипове или нови коли, говорим все пак за TIPO! Не съм състезател, ако бях нямаше да карам 1.4 двигател, но искам колата ми да изглежда добре!!!!!! 205 или 195 е въпроса, 45 или на 50??????SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Колегите препоръчват без да се съобразяват за каква кола говориме! 205 гума отпред бих сложил само на sedici! P.S: 195 си седи супер на 7j джанта. И на 7.5 джанта стават 195ци и си седят съвсем малко опънато (започват да приличат на 215ки)! За да излиза ръба на джантата трябва поне 9j и 195 гума!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар