Колеги, предните два дни имах неприятни преживявания с моето Стило.Първо ми светна лампата за акумулатора и си мигаше и пискаше през 2 секунди. Бях в този момент в Монтана и просто отодох при първия "майстор". Според тях беше изгоряла платка на генератора. Смениха я и потеглих. След около 30км на влизане във Враца започна да свети лампата за ABS след което лампата за волана и след това колата угасна. При опит да я запаля наново не се получи. Въобще не завъртя стартера, грам звук! След около час и половина реших да пробвам пак да запаля и този път от ряз запали и дори ме откара до София, като този път не използвах нито светлини, нито пусках радио - нищо...Някой да се е сблъсквал с подобно нещо? Някакви проблеми с генератора да сте имали, нещо да помогнете...вече се виждам в чудо. Пред седмица смених датчик на колянов вал и от тогава нямах проблеми, но след вчера, просто не знам какво мога да очаквам и откъде да го очаквам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Генераторен проблем или??
Collapse
X
-
Забравих да спомена, че след като почна да ми прави тези проблеми, започна и ужасен стържещ звук. Според мен идва от някоя ролка, но аз не разбирам толкова много, може и да е от нешо друго. Стържи при запалване, но след като тръгна и вече съм на 3-4-5, стърженето изчезва....Take it easy, make it happen
Stilo 1.9 JTD
Реклама
Collapse
Коментар