Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.2 16v какво да очаквам?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.2 16v какво да очаквам?

чуда се сега тази кола от къде да почна да я стягам..италианците определено не си гледат колите а аз нямам излишни пари...та се чудех дали някои може да ми степенува по важност консумативите и ремонтите които попринцип се правят на кола втора употреба...слушам ви и благодаря!!
    Punto HGT - total
    Punto 1.2 16v Sporting - total
    Punto 1.2 - alive
    Toyota celica t23

Ангренажен ремък,масло,филтри тези като за начало.

Коментар

Re: 1.2 16v какво да очаквам?

SIII написа:
      чуда се сега тази кола от къде да почна да я стягам..италианците определено не си гледат колите а аз нямам излишни пари...та се чудех дали някои може да ми степенува по важност консумативите и ремонтите които попринцип се правят на кола втора употреба...слушам ви и благодаря!!
      Първото което се проверява при новозакупен автомобил е състоянието на ходовата част / шарнири или носачи, шум от лагерите на колелата, маншони на каретата,амортисьори/.2. Кормилната уредба /кормилни накрайниции, луфт в кормилната рейка/3. Спирачната система / накладки, спирачни дискове, спир. течност/4. Смяна на агренажен ремък к-т с ролките и ремъците на алтернатора, климатика, хидравликата/5. Смяна на масло, филтър, хидравлично масло, филтър на климатика/ той се сменя при всяка смяна на маслото/ и останалите филтри6. Компютърен тест за определяне състоянието на всички компоненти на инжексионната система / ламбда сонда, темпер. датчик и т.н./ и изчистване на всички регистрирани грешки.Това са основните ангажименти, подредени по важност!

Коментар

Това ясно а да попитам за ел. джамовете - много бавно вървят даже ще спрат...какво да ги правя?
        Punto HGT - total
        Punto 1.2 - alive
        Toyota celica t23

Коментар

Купи си шпрей WD40 от някой железарски или авто магазин, махни тапицериите на вратите и напръскай там релсата и всички подвижни части. Моите бяха също така тегави и по този начин се оправиха. /Вътре зад тапицериите има едни найлони, внимателно се отлепват по края и после пак могат с натискане да се върнат на местата им )
          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Дойде моментът на спортния филтър???Казвайте какъв и от къде? В Тояга ми предлагат KN за към 130лв и такъв ама в комплект с тръби за 300лв. Ама не разбрах за тия траби задължителни ли са...наложителни ли са???Ще се радвам някой да ми разясни нещата?
            Punto HGT - total
            Punto 1.2 - alive
            Toyota celica t23

Коментар

SIII написа:
              Дойде моментът на спортния филтър???Казвайте какъв и от къде? В Тояга ми предлагат KN за към 130лв и такъв ама в комплект с тръби за 300лв. Ама не разбрах за тия траби задължителни ли са...наложителни ли са???Ще се радвам някой да ми разясни нещата?
              Бих те посъветвал да спестиш 130-те лева за по-важни работи. Едва ли ще оправдае очакванията ти този филтър. В сайта на "КН" има много обяснения за четене, включително и за "индъкшън кит"-а, който ти предлагат за 300 лв.

Коментар

А ако може да ми дадеш линк на КН? да си чета
                Punto HGT - total
                Punto 1.2 - alive
                Toyota celica t23

Коментар

ако си дадеш парите за филтър, значи определено имаш излищни пари...но щом искаш:http://www.impas56.com/index.php?m=331&lang=1
                  "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                  (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

SIII написа:
                    А ако може да ми дадеш линк на КН? да си чета
                    http://knfilters.com/http://knfilters.com/faq.htm

Коментар

Working...
                    X