чуда се сега тази кола от къде да почна да я стягам..италианците определено не си гледат колите а аз нямам излишни пари...та се чудех дали някои може да ми степенува по важност консумативите и ремонтите които попринцип се правят на кола втора употреба...слушам ви и благодаря!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.2 16v какво да очаквам?
Collapse
X
-
Re: 1.2 16v какво да очаквам?
SIII написа:чуда се сега тази кола от къде да почна да я стягам..италианците определено не си гледат колите а аз нямам излишни пари...та се чудех дали някои може да ми степенува по важност консумативите и ремонтите които попринцип се правят на кола втора употреба...слушам ви и благодаря!!
Коментар
-
Купи си шпрей WD40 от някой железарски или авто магазин, махни тапицериите на вратите и напръскай там релсата и всички подвижни части. Моите бяха също така тегави и по този начин се оправиха. /Вътре зад тапицериите има едни найлони, внимателно се отлепват по края и после пак могат с натискане да се върнат на местата им)
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Дойде моментът на спортния филтър???Казвайте какъв и от къде? В Тояга ми предлагат KN за към 130лв и такъв ама в комплект с тръби за 300лв. Ама не разбрах за тия траби задължителни ли са...наложителни ли са???Ще се радвам някой да ми разясни нещата?Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
SIII написа:Дойде моментът на спортния филтър???Казвайте какъв и от къде? В Тояга ми предлагат KN за към 130лв и такъв ама в комплект с тръби за 300лв. Ама не разбрах за тия траби задължителни ли са...наложителни ли са???Ще се радвам някой да ми разясни нещата?
Коментар
-
ако си дадеш парите за филтър, значи определено имаш излищни пари...но щом искаш:http://www.impas56.com/index.php?m=331&lang=1"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар