Аз ще ви тласна в друга посока. Като загрее нормално колата, преди да прегрее има ли хубаво парно (знам че е малко трудно да се провери в тая жега, за целта го пусни докато е студена и след това докато е загряла.) Провери при вдигнане на оборотите дали почва да духа по топло. Вдигане на оборотите -> повече обороти на водната помпа. Ако може да байпаснеш без термостат пробвай. Ако пак заграва "лошо Седларов, лошо, откраднаха ни крепостната стена". Друга идея да демонтираш големия радиатор и да го надуеш. Ако минава въздух спокойно пак лошо. Така както го описваш ми се струва на запушен радиатор, не бързай да го отхвърляш заради чистрия антифриз. Моя като се запуши водата също беше чиста
По мой спомени, единия трябва да излиза от термостата, т.е като отвори термостата да пусне вода към радиатора, а другия трябва да влиза на блока. Няма логика да влизат и 2та на термостата. Т.е подкрепям си тезата за запушен радиатор.За да елеминираш и малкото радиаторче в купето, пробвай да го подвържеш така, че водата да не минава през него, т.е само да се върти през маркучите с някакви съединения от вън, да не разглаваш да го вадиш от под таблото.
alek6969 написа:
Коментар