Ако знам, че един стикер би намалил вероятността някой да спре в мен отзад дори и с 1 %, то ще си налепя поне 100 такива. (Това във връзка с предното ти мнение в темата). А в самата тема - сигурен съм, че авторът се интересува от това дали ще го глобят за липсата на задължителния стикер, а не дали ще е по-безопасен за себе си и за останалите. Струва ми се че отговорът на темата е "Стикерът е задължителен. Няма предвидена глоба за липсата му."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лепенките ГАЗ задължителни ли са?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Ако знам, че един стикер би намалил вероятността някой да спре в мен отзад дори и с 1 %, то ще си налепя поне 100 такива. (Това във връзка с предното ти мнение в темата). А в самата тема - сигурен съм, че авторът се интересува от това дали ще го глобят за липсата на задължителния стикер, а не дали ще е по-безопасен за себе си и за останалите. Струва ми се че отговорът на темата е "Стикерът е задължителен. Няма предвидена глоба за липсата му."Casamia написа:Колеги, има едни лепенки ГАЗ, жълти са. Някой знае ли дали по закон е задължително да ги лепим отзад?snake написа:Струват между 50 ст. и 1 лв. и са задължителни за МПС с газови уредби.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Абе необходимо e да имаш стикер, въпреки, че много грозно.Аз поне имам едно на ум, като карам зад кола с таква лепенка - затварям клапата за циркулация на въздуха Модерирано.1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.orgF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Абе necessary e да имаш стикер, въпреки, че вери грози.Аз поне имам едно на ум, като карам зад кола с таква лепенка - затварям клапата за циркулация на въздухаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Когато карах Ладичката на газ, а това не беше толкова отдавна, и такъв стикер липсва на задното стъкло - отказваха да зареждат колата с газ. Също така се гледаха и стикерите за преглед на газовата уредба. Ама за един лев да правя на маймуна-мерси, няма нужда!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар