Все пак някой ще ме светне ли кой части са читави за ФИАТ, в частност ПУНТО.че на колкото магазина се обадих всичките предлагат всякакви и най-различни ПРОИЗВОДИТЕЛИ и всичките са супер качественни и за първоначално вграждане относно първоначалното вграждане бих се радвал ако някой сподели поне производителите на основните резервни части : Филтри, ремъци, ролки, амортисьори, ходова част (накрайници, шарнири, носачи)за филтрите от ИталСервиз ми казаха че UFI (или UBI ли беше) били такива - а дали е така КОЙ КОЙ ще ми каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За частите ?????
Collapse
X
-
За частите ?????
● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки oЕтикети: –
-
че Champion нали фалираха преди време а за Филтри и амортисьори че те са ми най-спешни? иначе и аз взех ремък Gates - 15 лв. кво му плащаш● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
KPAHK написа:че Champion нали фалираха преди време а за Филтри и амортисьори че те са ми най-спешни? иначе и аз взех ремък Gates - 15 лв. кво му плащашTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колега аз също взех от тези амортисьори Cofap от Христо (hit-ko) и съм доволен.Направо му пиши едно лично за това какво ти трябва, той ще ти отговори изчерпателно и на всички въпроси.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Колега четох че караш Мерцедес и за него вече имаш впечатление за определи марки, ми същите фирми правят повечето неща и за фиат и едва ли са по некачествени от колкото продуктите за Мерцедеса. Иначе на мен ми се искаше да сложа амортисьори Boge, Sachs или Monroe, но Кофап също са прилични - взех ги от Хит-ко и съм доволен, всичко е какъв компромис цена-качество си готов да направишFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар