Скъса ми се късия външния пистов ремък на Браво ХГТ 96 какви други последствия може да има освен затегнала ролка?Срязах остатака от ремака и запалих а колата няма никаква мощност.Ако някой знае какво задвижва този ремък ще почерпя има една паразитна пластмасова и обтяжна метална и две метални големи шайби с 6 канала.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пистов ремък Браво ХГТ
Collapse
X
-
Има си бая капак то ама все пак знае ли човек само да не е направило шопската салата, че ще трябва да пиеш много ракия Ще следя темата не пести информацияFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Прочети в тази тема какво се случи при мен http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...9722&start=105 .Дано при теб случая не е същия.
Коментар
-
има капак на ангренажа но точно на шайбата на коляновия вал свършва а до нея успоредно е другата шайба на пистовия и от там са влезли парчета, колкото конци се виждаха през горната част на капака на ангр. ги извадих ама се опасявам че ми е прехварлило зъб и ми е набило клапаните.Като смених пистошия завъртях да запаля запали и започна да се чува пак плющене от парчетата от ремъка ... изгасих я и повече не запали.Върти много леко което значи че няма компресия.Ако някъде греша нека някой ме поправи.Bravo HGT 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар