boyko.boykov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на Фиат Браво 1.4 -газ
Collapse
X
-
svetli4a, чети по-внимателно, колегата говори за газова уредба.boyko,опитай да завиваш кранчето на газта с по четвърт или половоин оборот всеки ден, докато усетиш спъване на колата. Но все пак да не забива нос при потегляне. Тогава засечи пак.Ако отдавна не си сменял отдавна филтъра го смени първо и покарай 500км и чак тогава опитай с завиването, ако е необходимо.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
ония ден засякох 5,8 - извънградско с 2 ма човека и малко багаж... 80 - 120 като съм карал на климатик по магистралата Това ми е рекорда иначе правя 6,5- 7 - като съм много натоварен 8градско около 10 никога не съм го засичал точно защото наливам по малко и карам на малки разстояния извън задръстваниятаПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Четох за свещите и всеки казва различно едни викат ДЕНСО други НГК трети ШАМПИОН, едните с два електрода другите с един електрод. Обърках се вече. batabit можеш ли да ми кажеш ти с какви свещи си че най ми хареса твоя разход, или някой други който има браво 1.4 с нисък разход да каже какви са му свещите
Коментар
-
NGK с 2 електрода това и CHAMPION ги дават по каталог за 1.4 12VАз съм с първите но смених и кабелите за да ми е мирна главата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги, завърнах се от море с мойто Браво 1.4 бензин. Направих малко обиколки из България и да ви кажа разхода ме изненада супер много:1300км изминато разстояние - 2 пълни резервоара + 15 литра отгоре...По мой изчисления около 9.5л./100км. Разхода е само за извънградско каране с климатик - 2ма човека в колата.Сега се чудя ...абе аз бензинов джип ли карам или кво? :DИ се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
Здравейте, колеги виждам че темата не е много нова но.. искам да попитам и аз защо моят разход в градски условия е около 19-20 на 100 на ГАЗ със същия мотор съм 1.4 12V 80 коня с нов изпарител съм смених го преди месец и разходя няма промяна дори малко се покачи дайте съвети газовата е без емулатори и ламда контроли. Газаджията който ми я настройва каза че по принцип тея двигатели си горели повечко но незнам какво да мисля карам някаква супер бавна кола а ми гори като някоя ламя (резачка) дайте съвети от какво може да е.Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
-
WRS написа:Здравейте, колеги виждам че темата не е много нова но.. искам да попитам и аз защо моят разход в градски условия е около 19-20 на 100 на ГАЗ със същия мотор съм 1.4 12V 80 коня с нов изпарител съм смених го преди месец и разходя няма промяна дори малко се покачи дайте съвети газовата е без емулатори и ламда контроли. Газаджията който ми я настройва каза че по принцип тея двигатели си горели повечко но незнам какво да мисля карам някаква супер бавна кола а ми гори като някоя ламя (резачка) дайте съвети от какво може да е.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Остави газаджията на мира, не прави нищо на човека! Просто смени колата! Пет години се мъчих да сваля разхода на моята и не успях - 13-14/100 през лятото и 18-20/100 зимата. Това е положението. Емулатори, релета за спиране захранването на компютъра - дрън, дрън. Компютърна диагностика в сервиза на фиат - всичко перфектно, а разхода...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Остави газаджията на мира, не прави нищо на човека! Просто смени колата! Пет години се мъчих да сваля разхода на моята и не успях - 13-14/100 през лятото и 18-20/100 зимата. Това е положението. Емулатори, релета за спиране захранването на компютъра - дрън, дрън. Компютърна диагностика в сервиза на фиат - всичко перфектно, а разхода...Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Да ама може би никога не си имал великото щастие да караш автомобил с най-великото творение на италианската инженерна мисъл - ДВИГАТЕЛ 1,4 12V. Имал съм три бензинови автомобила, които съм карал и на газ. Карал съм с руска и италианска газови уредби. На тази кола и монтирах чисто ново Ланди Рендзо - най-доброто, което се предлагаше в града, в най-добрия сервиз за газови уредби и не би. На бензин разхода също беше голям и въпреки неколкократните посещения в сервиз Фиат /благодаря много на екипа, който работи там/ положението си остана непроменено. Та това е. Сега имам два Фиата с двигатели ЖТД и съм супер доволен - и от вървене и от разход на гориво. Няма газ - няма ядове.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Да ама може би никога не си имал великото щастие да караш автомобил с най-великото творение на италианската инженерна мисъл - ДВИГАТЕЛ 1,4 12V. Имал съм три бензинови автомобила, които съм карал и на газ. Карал съм с руска и италианска газови уредби. На тази кола и монтирах чисто ново Ланди Рендзо - най-доброто, което се предлагаше в града, в най-добрия сервиз за газови уредби и не би. На бензин разхода също беше голям и въпреки неколкократните посещения в сервиз Фиат /благодаря много на екипа, който работи там/ положението си остана непроменено. Та това е. Сега имам два Фиата с двигатели ЖТД и съм супер доволен - и от вървене и от разход на гориво. Няма газ - няма ядове.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
venco67 написа:Остави газаджията на мира, не прави нищо на човека! Просто смени колата! Пет години се мъчих да сваля разхода на моята и не успях - 13-14/100 през лятото и 18-20/100 зимата. Това е положението. Емулатори, релета за спиране захранването на компютъра - дрън, дрън. Компютърна диагностика в сервиза на фиат - всичко перфектно, а разхода...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар