Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скапан лак по тавана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kokomicin написа:
    За жалост няма такъв начин.
    Моят се лющи като кир в турска баня, с едно парче пластмаса се маха идеално, като пример може да вземете стъргалката за лед или кутия от аудиокасета /с тези съм пробвал и става/ и една кофа търпение да търкаш и си готов.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

А мислиш ли че при стъргането с какъвто и да е твърд предмет няма да надраскаш базата/цвета/ отдоло.А и там където е било оголена базата , избелява от слънцето. Но всеки сам решава за себе си.
      Мареа 1999 1.8i HLX

Коментар

kokomicin написа:
        А мислиш ли че при стъргането с какъвто и да е твърд предмет няма да надраскаш базата/цвета/ отдоло.А и там където е било оголена базата , избелява от слънцето. Но всеки сам решава за себе си.
        Нищо не пречи да се опита, ако не стане тогава ще се шкури, пък и нараняването е минимално, може да се мине леко с водна шкурка.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Още никой не е препоръчал добър бояджия, работещ на нормални цени.Аз имам да пребоядисвам калник, броня и капак. И то цялостно пребоядисване! Не ми се мисли колко ще се изръся!
          Един за всички, всички за мен

Коментар

Working...
          X