Здр за 2, 3 месеца лака на тавана се скапа и много ме дразни.Сега имам някой лев и мисля да я оправя.Въпроса е че не знам каде да отида.Въпроса ми е някой ако може да ме насочи някаде в София кадето да я пръснат без да я осерат и да не ме одерат от към цена.Нямам идея колко може да ми излезе.Мерси.Колата е Брава, зелена ,макар че не знам дали има значение :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скапан лак по тавана
Collapse
X
-
kokomicin написа:Колега, приготви си едни 100 лв. Това е цена средно за детайл.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:kokomicin написа:Колега, приготви си едни 100 лв. Това е цена средно за детайл.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
@Riki888 нали знаеш... гаранция - Франция!Всеки сам преценява, разучава и накрая си дава парите. На мен ми пребоядисаха капака, тавана и двата предни калника за 600лв. миналата година. Като гледам лака, колко е мекичък едва ли ще изкара и 5 години, а ти говориш за десет... Сега някой ще спомене, че си пребоядисал цялата кола за 600лв. и се е получило перфектно... сигурно има и такива случаи.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
akoto13 написа:Колата ще я карам да я оправят при един приятел на брат ми.Каза ми 100 кинта и е като нава.Като е готова ще ви кажа дали е добре.Това е за сегаBrava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
s.demirev написа:Колега ако не е много голямо парчето което се е отлющило можеш да го минеш с водна шкурка 2 000 ,взимаш си един флакон лак и си решаваш проблема.Поздрави!Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
NIK_THE_FLASH написа:Това ще рече че трябва да се махне лака от целия детайл и после да се пръсне, или може да "ужули" само около отлющеното и да се пръсне с лак парчето ?При мен проблема е че на няколко места имам отлюпен лак, горе-долу с големината на монета 20-50ст. и се чудя дали мога да ’замажа’ положението, или трябва да се ходи на майстор и да се оправи целия детайл.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Замазването на положението е точно за има няма няколко седмици на това слънце! При мен започна също такова петно, след това се появиха две, които започнаха да растат и точно след два месеца целият таван и капака бяха на големи петна. Загледай се да видиш, че и останалият лак е протрит и седи, като на малки дупчици. Спасението е с пръскане на целият детайл стига да имате късмет само той да се обели, защото при мен започна от капака, веднага след това тавана, а като реших да боядисвам имаше наченки и по предните калници та и тях пръснах.Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар