Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разход на масло Пунто 1.1 96г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми за 29 лева масло, филтър и диагностика...То добре, че поне масло са сипали!
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
      Винаги съм се радвал на хора, които на кола на 30+ години слагат масло за 20+лв/1л. Представям си с какво отвращение гледаш на масло за 9лв/л.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
        muns61 написа:
        Винаги съм се радвал на хора, които на кола на 30+ години слагат масло за 20+лв/1л. Представям си с какво отвращение гледаш на масло за 9лв/л.
        Кайчо, ако си дадеш труд да прочетеш какво пише в обявата от линка, ще разбереш, че цената 29 лв е за масло+филтър. На моята 15-годишна кола сипвам наливно от 9 лв/литър.И не си купувайте ваучери за стоки и услуги, щото при дадени напред пари, ще ти сложат каквото решат, в случая е някакъв евтинджос мейд ин Плама - Инса, или някой още по-криминален производител.

Коментар

muns61 написа:
          Kay_ написа:
          muns61 написа:
          Кайчо, ако си дадеш труд да прочетеш какво пише в обявата от линка, ще разбереш, че цената 29 лв е за масло+филтър. На моята 15-годишна кола сипвам наливно от 9 лв/литър.И не си купувайте ваучери за стоки и услуги, щото при дадени напред пари, ще ти сложат каквото решат, в случая е някакъв евтинджос мейд ин Плама - Инса, или някой още по-криминален производител.
          Ами Мунсчо...прочетох го. Но коментара ти казва" за тези пари какво очакваш". И за това предположих, че слагаш скъпо масло. Защото на 9лв/л и 2 лв филтъра и ти даваш същите пари какво си възмутен в първия си пост?Понякога, когато хората си пишат през нет-а се губи връзката от емоцията на казаното и може да се изтълкува по грешен начин.

Коментар

Нали се сещаш, че трябва и печалба да се реализира? А такава под 30% си е направо загуба. Та за тези пари ти наливат най-скапаното варелско масло. Познавам добре технологията в бранша, не пиша наизуст.

Коментар

muns61 написа:
              Нали се сещаш, че трябва и печалба да се реализира? А такава под 30% си е направо загуба. Та за тези пари ти наливат най-скапаното варелско масло. Познавам добре технологията в бранша, не пиша наизуст.
              Съгласен. Виждал съм как един майстор продаде 4-5 литрова тубичка за 60 лв на едно момче като го убеждаваше, че маслото е оригинално и е отворено понеже са долели в една кола. Глупчото се подлъга и после майстора вика на други с нея " Ходи налей още една тубичка". и аз слагам масло за 8-10лв. Поне да не ме е яд че съм платил 15, а ми сложили пак скапано

Коментар

За Фиат Пунто 1.1 95 г. колко ще ми струва масло с филтър ?Благодаря за отговораМаслен филтър: 5,60 лв.4л Масло Syntium 1000SZ/10W40: 39,20 лв.Цените са с ДДС и калкулирана отстъпка.Това добро ли е ?

Коментар

да
                  STILO 1.4 16v.

Коментар

За тия пари ще си вземеш и тотал 10/40
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Kay_ написа:
                      muns61 написа:
                      Съгласен. Виждал съм как един майстор продаде 4-5 литрова тубичка за 60 лв на едно момче като го убеждаваше, че маслото е оригинално и е отворено понеже са долели в една кола. Глупчото се подлъга и после майстора вика на други с нея " Ходи налей още една тубичка". и аз слагам масло за 8-10лв. Поне да не ме е яд че съм платил 15, а ми сложили пак скапано
                      Аз съм виждал как се запечатват туби, та не може да се познае, че са отваряни...

Коментар

Working...
                      X