Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лепило за броня (пластмаса) !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лепило за броня (пластмаса) !

Моля препоръчайте ЗДРАВО лепило за броня (пластмаса), имам лек проблем с бронята или някакъв друг начин за закърпване на броня - цепката е около 10 см. Благодаря предварително
    Fiat Punto HLX 1.9 JTD - 1999

My Site

кола

Трудно става лепенето все зе пука може с гореш въздух и пласмаса или скоби и малко кит
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

на мен ми предлагаха да ми лепят броня като и вкарат декоративна мрежа от вътрешната страна чрез нагряване но тогава си купих нова и не съм виджал как става но някои които е правил така да каже
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
        на мен ми предлагаха да ми лепят броня като и вкарат декоративна мрежа от вътрешната страна чрез нагряване но тогава си купих нова и не съм виджал как става но някои които е правил така да каже
        Много добра идея :D

My Site

Коментар

на мен са ми така двете скоби на фара счупиха се и един маистор така ми ги хвана няква мрежа има вътре
          Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Лепенето става по тия два начина- единия е с пистолет за горещ въздух и с изрязано тънко парче пластмаса (примерно от подкалник) се обдухват и бронята и парчето пластмаса и се натиска с обдухването и се залепва. Важно е преди това да се изтърка до пластмаса (без боя да остане) бронята за да хване пластмасата една за друга. След изстиване излишната пластмаса се изпилва, а лепенето се прави двустранно отвътре и отвън. Другия вариант е с мрежата- използва се тънка мрежичка неръждаема най-добре и с голям поялник леко се натиска по нея и като разтопи пластмасата потъва в нея и е като оребряване и става също здраво.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Епоксидна смола.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Поправих бронята - с разтопена пластмаса, първо хванах цепнатината с 2 планки и след това запалих една пластмаса и щ оставих да капе директно на цепката. Мисля, че се хвана добре, сега остава да видим колко време ще издържи :D

My Site

Коментар

toocool написа:
                  сега остава да видим колко време ще издържи :D
                  Според мен - не много, трябвало е да загрееш и основата.

Коментар

броня

Не много ,с тази прегоряла пласмаса ,но от проба глава не боли

Коментар

Аз с горещ въздух си залепих ушите за халогенните понеже бях ги откъртил докато ринах снега на село :D и от зимата до сега халогена си е на мястото тоест стана здраво

Коментар

Аз пък набарах някакъв поялник в нас с доста голяма глава и каквото барна с него,всичко го топи ии добавям от нещо друго пластмаса,като топя и основата и добавената пластмаса и става здраво.(поне за сега държат нещата които съм лепил)
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                        X