Колеги, днес както слизам от колата, в краката ми при педалите намерих малко амортисьорче.Нямам идея, как се е озовало там.Предполагам, че може би е от седалката, но не съм убеден.Възможно ли е под кората, около волана или някъде около този район, да има механизъм от който е възможно да е изпаднал въпросният амортисьор?Иначе по принцип механизмът, който повдига седалката, я вдига само от една страна, другата си седи в долно положение.Възможно ли е там да е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изпаднал амортисьор в краката(в купето)
Collapse
X
-
АА и при мен е изпаднало това нещо и се повдига от една страна, Колега ако няма да си го монтираш би ли ми го продал?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
trace написа:infineon написа:АА и при мен е изпаднало това нещо и се повдига от една страна, Колега ако няма да си го монтираш би ли ми го продал?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колеги и аз намерих този амортисьор в краката си преди седмица. Но не мога да намеря мястото му. Голямо "гъзурене" беше. :D Преди време го видях, че стои някъде под седалката, но за съжаление не помня точното му място. Ако някой намери правилното място на този амортисьор да каже. Аз ако открия мястото му също ще пиша.Bravo 1.8 16V GT ex.
Fiat Croma 1.9 16V mjet
Коментар
-
Проблема при мен е, че пластмасата, която е от долната страна на амортисьора липсва- амортисьора излгежда така както е показан на по-горната снимка. А друга пластмаска в купето няма или поне не съм намерил. Ще потърся по обстойно. Ако не я намеря, ще мисля някък да го оправя. П.П. Колега eh4ev07 много благодаря за снимките на "мястото" на амортисьора.Bravo 1.8 16V GT ex.
Fiat Croma 1.9 16V mjet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар