Да се похваля - благодарение на Pugsy от обяд си имам табло с оборотомер - наистина е голяма ’гъзария’ да гледаш как пълни 6-7000 оборота..... Обаче, веднага след като сложих таблото - колата тотално изгуби центровка - никакви ниски обороти - гасне, дори и когато е в движение, загряла, ако не съм издърпал смукача поне до половината /добре, че е ръчен/Колкото и да ми се струва невероятно - възможно ли е таблото да влияе на оборотите на двигателя???Разбира се, другата възможност е просто точно в този момент нещо я да се е запушил карбуратор, я свещ да е спряла да подава искра...Дайте съвет...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дигитално табло
Collapse
X
-
Не, нямаше - всички сигнални лампички бяха на един ред, а индикацията за изгорели светлини и отворени врати беше точно до тях. Сега лампичките са на два реда, а посредата между тях и индикацията е оборотомера Може би са преценили, че толкова малък двигател няма нужда от наблюдение на оборотитеAlles in Ordnung
Коментар
-
Re: Дигитално табло
Zaphod написа:Обаче, веднага след като сложих таблото - колата тотално изгуби центровка - никакви ниски обороти - гасне, дори и когато е в движение, загряла, ако не съм издърпал смукача поне до половината /добре, че е ръчен/Колкото и да ми се струва невероятно - възможно ли е таблото да влияе на оборотите на двигателя???Дайте съвет...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар