Здравейте! Съвсем нов съм във фашият авто форум, съответно не познавам много добре особеностите на Фиат. Купих Браво 1.4 преди седмица и досега нищо особено. Днес колата прегря и започнах разследване. Имах съмнение че вентилаторът не работи но дадох на късо датчика и колата продължи да прегрява. Имам съмнение че не работи термостата и не постъпва "топла" вода в радиатора Една особеност - нямам капачка на разяирителния съд. Много моля за помощ. Изчетох и темата за термостатите, но не намерих ясен отговор. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прегряване Bravo 1.4?????
Collapse
X
-
Re: Прегряване Bravo 1.4?????
masterkar написа:MOLOTOV написа:Една особеност - нямам капачка на разяирителния съд.
Коментар
-
MOLOTOV написа:Проверявах междинно водата и нямаше проблем.
Коментар
-
Привет съфорумци! Първо мерси за съветите. Капачката от Уно пасна перфектно. Купих я за 5 лв от една морга и антифриз си купих. Започнах да обезвъдушавам. Днес обаче ми се случиха следните неща: Карам аз и в купето започва да влиза дим някъде по под таблото. Спирам колата и поглеждам а тя свети. Извадих пожарогасителя и я изгасих. Свалих минуса на акумулатора. Махнах всички стопени пластмаси и боклуци. Оказа се че има един жълт кабел точно по средата отдолу на арматурното табло, който беше разтопен и е дал накъсо! Изолирах го и тръгвам към нас бавничко в дъжда. И Изведнъж ми гръмна еърбега и клаксона изсвири! Стига толкова за днес нали? Утре ще търся майстор да ми оправи жиците. Препоръчайте моля! Освен това искам да питам как да сваля пластмасата на волана и да сложа нова възглавница? Мерси предварително!
Коментар
-
MOLOTOV написа:Здравейте! Съвсем нов съм във фашият авто форум, съответно не познавам много добре особеностите на Фиат. Купих Браво 1.4 преди седмица и досега нищо особено.
Коментар
-
Купих я от едно момиче преди две седмици. Не виждам логика колата да била зле, защото на момичето изобщо не му се продаваше колата и не ми смъкна от цената изобщо. При мен нещата са малко на късмет, въпреки че здравият разум ще каже че за всичко си има причина! Аз съм голям фен на Мазда и предишната ми кола беше такава. Зимата на 15 февр ме блъснаха и от колата не ставаше нищо. На следващия ден аз блъснах по подобен начин една служебна кола. Преди две седмици си взех Фиата и сагата продължава! Надявам се всичко което има да се чупи да се чупи и да вляза в нормален режим! Нещо което ми прави впечатление за вашия форум че че сте малко по-толерантни от маздаджиите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар