MOLOTOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прегряване Bravo 1.4?????
Collapse
X
-
-
MOLOTOV написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11274190793956181&f 1=detailsFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
eh4ev07 написа:колега това е блока за управление на аербега аз в момента имам проблем точно с нея (не мога да я вържа към диагностика да и изчистя грешката) ще те помоля да запишеш цифрите които са на нея и да ми ги пратиш или побликуваш за да ги сравня с цифрите от моята
Коментар
-
MOLOTOV написа:eh4ev07 написа:колега това е блока за управление на аербега аз в момента имам проблем точно с нея (не мога да я вържа към диагностика да и изчистя грешката) ще те помоля да запишеш цифрите които са на нея и да ми ги пратиш или побликуваш за да ги сравня с цифрите от моятаFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колега, като чета всичко което ти се е случило и се замислям дали капачката не е махната нарочно, понеже ако евентоално е издухала гарнитурата на главата прави налягане ,и затова е протекло радиаторчето.Провери дали като запалиш колата не надува маркучите на радиатора.Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
Коментар
-
bobi_bravo написа:Колега, като чета всичко което ти се е случило и се замислям дали капачката не е махната нарочно, понеже ако евентоално е издухала гарнитурата на главата прави налягане ,и затова е протекло радиаторчето.Провери дали като запалиш колата не надува маркучите на радиатора.
Коментар
-
masterkar написа:MOLOTOV написа:Една особеност - нямам капачка на разяирителния съд.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар