Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прегряване Bravo 1.4?????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MOLOTOV написа:
    Купих я от едно момиче преди две седмици. Не виждам логика колата да била зле, защото на момичето изобщо не му се продаваше колата и не ми смъкна от цената изобщо.
    Уф, първо аз никога не бих си купил кола с ДВГ 1.4 - лично мое мнение!!! Съфорумците да не ме критикуват! Второ - цена 1800 лв - колко да ти смъкне момичето - то само летите джанти, касетофона и броните да й продадеш и ... половината от цената й си си върнал. Трето ... Моята Брава я взех преди около 4 години за 5200 лв.Направи й едно основно обслужване в някой сигурен сервиз и след това я карай - със сигурност ще имаш по-малко ядове. За София не искам да ти препоръчвам сервиз - след доста ходене по мъките тук, моята основно я обслужвам в провинцията при само един майстор.
    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
    Среден разход на газ

Коментар

MOLOTOV написа:
      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11274190793956181&f 1=details
      Това ли е което си купил? Мотора е 1.4, 12 V, 80 к.с. Някои хора не четат книжки, на принципа "най-мразим да четем README". А иначе за четене във форума дал господ, стига да си любопитен, отиваш на "Търсачката" и питаш.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Мерси за мненията. Моторът наистина ми идва слабичък, но това не е важно. Колата ми харесва като дизайн и като направя сметка за тези пари е най-доброто. Утре ще се опитам да си сменя кабелите както и волана да си оправя. Обещавам да щракна снимки.

Коментар

по темата

Добър вечер колеги. Свалих всички стопени пласмаси и започнах да почиствам. Качвам малко снимки да видите с какво се занимавам. Ако някой има инфо за тази кутийка и защо ми гръмна възглавницата моля да обясни. :D
          Прикачени файлове

Коментар

колега това е блока за управление на аербега аз в момента имам проблем точно с нея (не мога да я вържа към диагностика да и изчистя грешката) ще те помоля да запишеш цифрите които са на нея и да ми ги пратиш или побликуваш за да ги сравня с цифрите от моята
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
              колега това е блока за управление на аербега аз в момента имам проблем точно с нея (не мога да я вържа към диагностика да и изчистя грешката) ще те помоля да запишеш цифрите които са на нея и да ми ги пратиш или побликуваш за да ги сравня с цифрите от моята
              Утре ги имаш! Как става изчистването и колко струва. На мен ми светеше лампата от самото начало.

Коментар

MOLOTOV написа:
                eh4ev07 написа:
                Утре ги имаш! Как става изчистването и колко струва. На мен ми светеше лампата от самото начало.
                Колега,ако питаш мене си слагай обикновен волан и изхвърляй тази централа на ейрбеците.Няма да имаш такива,но и няма да имаш подобните ядове.Инъче колата ти е хубава на външен вид.По другата тема съм ти писал на лично.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Протекло ти е радиаторчето на парното и капе точно върху конзолата за еърбега и от там бум.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                    Протекло ти е радиаторчето на парното и капе точно върху конзолата за еърбега и от там бум.
                    Болезнено си прав. Има мазно петно около кутийта. И всичко тръгна от тъпата капачка! Взех си пластмасите и волан без еърбег за 30 лв от мерги и довечера ще реставрирам))

Коментар

Колега, като чета всичко което ти се е случило и се замислям дали капачката не е махната нарочно, понеже ако евентоално е издухала гарнитурата на главата прави налягане ,и затова е протекло радиаторчето.Провери дали като запалиш колата не надува маркучите на радиатора.
                      Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
                      Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

bobi_bravo написа:
                        Колега, като чета всичко което ти се е случило и се замислям дали капачката не е махната нарочно, понеже ако евентоално е издухала гарнитурата на главата прави налягане ,и затова е протекло радиаторчето.Провери дали като запалиш колата не надува маркучите на радиатора.
                        Капачката я изгубих аз и всичко, което ми се случи е заради моето незнание! Тази вечер съм много доволен от себе си. Смених и изчистих всичко. Системата ми е обезвъздушена, термостата си работи, перката се включи. Кутията за еърбега я откачих и изолирах жълтия кабел. Намерих си и волан без еърбег за 10 лева, но нямах инбус 5 ца да си сменя и него. На колегата на когото обещах ще му кажа какво пише като си намеря ключ да сваля кутийката че така не се вижда нищо. Пише отстрани някакви американски лицензи по които е направена. А отгоре пише Sensitive airbag и някакви по-дребнички неща които не успях да разчета.

Коментар

masterkar написа:
                          MOLOTOV написа:
                          Една особеност - нямам капачка на разяирителния съд.
                          Намери си и си сложи капачка!
                          Опаа, чакам макар и само виртуална... Колега, ти си мераклия - със сигурност ще си оправиш колата и ще й се радваш!Един съвет - което не разбираш, не се мъчи да го правиш, а питай първо тук или карай на доверен сервиз.Забрави за този Еърбег - добрите опитни водачи нямаме нужда от него... ха-ха-ха...
                          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                          Среден разход на газ

Коментар

Working...
                          X