Здвравейте!!! Преди няколко дни си купих първият ми автомобил в моят живот, фиат пунто 1,2 60к.с. 1999 г. Автомобилат е внвсен от Франция в перфектно състояние, като изключим проблемите с клемореда, една апукнатина на предното стъкло( с 3 разклонения около 4см. в диаметър) и нужда да бъде обслужен. Конкретният ми въпрос е следният: Какво означава модификацията Cult, която е изписана на станичните лайсни. Прочетох някой нещица, ноникаде не окривам верния отговор.Изводат, до които стигнах е, че това френската зглобка на Фиат. Надявам се че в този форум има достатчно компетентни пипълс, дето ще могат да ми отговорят. P.S. Ако по някъкв начин съм объркал мястото за тази обява, моля да бъда преместен и предварително се извинявам ако има някакъв проблем! (знам че трябва да поразгледам дали няма някакво инфо за тово в форума, но за да пиша тук значи не съм намерил)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto Cult ???
Collapse
X
-
Има такава модификация, не са просто лепенки. В този сайт за специалните/ограничени серии има подробно описание на модела, но за съжаление е на френски и не мога да бъда полезен с по-подробна информация.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
FIRE 8V написа:Има такава модификация, не са просто лепенки. В този сайт за специалните/ограничени серии има подробно описание на модела, но за съжаление е на френски и не мога да бъда полезен с по-подробна информация.
Коментар
-
Много ви благодаря!!! до колкото разбирам модефикациите Старт, Kулт, Стил отговарят съответно на S,SX,ELX. Имахмалкиопасения за частите но се оказва, че няма проблем поне за сега.В момента я обслужвам накупих и масла ремаци филтри ролки. остава проблема с паленето и да видя дали ще се налага да сменям преднияпрозорец, тъй като има една пукнатина малака но привидно е лепена...мисля че е по добре сега да го сменя за да не се разправям при регистрацията с ката а и по нататък да не я мисля. Отново Благодаря на всички
Коментар
-
Ами колега моят беше към 100лв и за това ти казах ,че съм взел от скъпия.Но за Пунто бяха два модела и незнам какъв е твоят.Трябва първо да се свали и тогава да ходиш да купуваш.Иначе цени за частите можеш да проверяваш тук. http://axm-auto.com/ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Тъй като знам, че самия чип е в ключалката а клемореда е съвсем отделно от целя комплект, така че си мисля, какъвто и модел да вземеш(единия вариант е 75лв с ключове за автомобили без имобилайзер а другия без ключове и ключалки за коли с имобилайзер 100лв)няма да е проблем, тъй като всичко това е част от произвотствената политика. Смятам, че за да не се занимавате да сваляте само клемореда хората са го измислили в два варианта, а и това им докарва повече мангизи. Все пак бих бил благодарен ако някой ми каже в действителност как стоят нещата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар