Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за странично огледало...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за странично огледало...

здравейте колеги интересува следното...понеже едното ми огледало е ел. ,а другото не е понеже явно е претрпяло крушение.. сега дойде времето и искам да си го сменя с ел. въпроса ми е пластмасата която се явява корпус подлежи ли на подмяна.. понеже моето е с цвета на колата и ако трябва да търся със същия цвят мисията е малко невъзможна, а и не ми се занимава със пребоядисване....
    Прикачени файлове
    Fiat Brava TD100

подлежи ама защо си мислиш че мисията е невъзможна /в какъв цвят толкова ти е колата като 50% от бравите/,при мен беше по същия начин ама го смених цялото /в същия цвят/,и продадох ръчното
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Да подлежи на разглабяне. Първо разиваш отдолу 2 малки винтчета и ще се освободи пластмасовия кожух назад, леко с отвертка освобождаваш стъклото от корпуса и ще видиш голям болт на който се държи въртящата част на огледалото.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

т.е. кожуха си е един и същ независимо дали огледалото е ел. или не ?? .. и аз това искма да направя да продам ръчното и да си взема ел.. значи спокойно да пускам тема в "търся, копувам.."
        Fiat Brava TD100

Коментар

Абсолютно независими са. Това устройва ли те като доказателство?
          Прикачени файлове
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

На дясната предна врата на "Punto" 1,1S-96 г. няма огледало.Мога ли да го монтирам тук?Става въпрос за обикновено огледало което да се регулира от вън.
            Fiat Punto 1,1- 1996г.
            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Working...
            X