Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прехвърляне на автомобил от лизингова компания на физ. лице

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прехвърляне на автомобил от лизингова компания на физ. лице

Здравейте, През 2009 година взех кола на лизинг, като първоначалната вноска ми бешедоста голяма, около 70% от стойността на автомобила и останалите 30% изплащах всеки месец на лизинговата компания. Изплатени са всички месечни вноски в продължение на една година. Сега трябва да прехвърля автомобила от лиз. компания на мен. Моля, тези които имат опит и са минали през тези процедури да опишат съществените моменти. Предварително Ви благодаря!

Re: Прехвърляне на автомобил от лизингова компания на физ. л

dvg1 написа:
    Здравейте, През 2009 година взех кола на лизинг, като първоначалната вноска ми бешедоста голяма, около 70% от стойността на автомобила и останалите 30% изплащах всеки месец на лизинговата компания. Изплатени са всички месечни вноски в продължение на една година. Сега трябва да прехвърля автомобила от лиз. компания на мен. Моля, тези които имат опит и са минали през тези процедури да опишат съществените моменти. Предварително Ви благодаря!
    договор за покупко-продажба между теб и лиз.компания и отиваш в КАТ да си я прехварлиш на твоя име.после прехваляш гражданската и каското...
    ВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
    (FiAT Coupe TuRb0 & BmW ///M5)

Коментар

И си приготвяш едни 400-500лв за 2% от стойността на седлката (или колкото е в общината ви) за "такса придобиване".
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
      X