Та колеги въпросът ми е следният - забелязах че съединителят ми "отделя" в най-долно положение, иначе аз съм и свикнал и съвсем леко го отпускам при потегляне, но един приятел седна да кара колата и като не е свикнал с това му беше доста трудно да кара и като включваше на първа се чуваше едно "хъркане". Според него съеднителят ми е за смяна, та моят въпрос е наистина ли е за смяна съединителя или просто трябва да се регулира ?Иначе не се чува някакво "хъркане" когато е на скорост, просто съединителят оделя в най-долно положение.Колата е Пунто 1.9 ЖТД, 1999 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за съединител на Пунто МК2 !
Collapse
X
-
bboyd написа:колега ако ти отделя горе е за смяна и тука няма регулиране тои е спопа и се самонагажда.на мен стария ми отделяше горе и като го смених а тои си беше заминал и сега си отделя долу ниско
Коментар
-
Re: Питане за съединител на Пунто МК2 !
toocool написа:Та колеги въпросът ми е следният - забелязах че съединителят ми "отделя" в най-долно положение, иначе аз съм и свикнал и съвсем леко го отпускам при потегляне, но един приятел седна да кара колата и като не е свикнал с това му беше доста трудно да кара и като включваше на първа се чуваше едно "хъркане". Според него съеднителят ми е за смяна, та моят въпрос е наистина ли е за смяна съединителя или просто трябва да се регулира ?Иначе не се чува някакво "хъркане" когато е на скорост, просто съединителят оделя в най-долно положение.Колата е Пунто 1.9 ЖТД, 1999 г.Punto MK2 1.9 JTD
Коментар
-
Не съм експерт, но не ми се струва нормално да отделя толкова долу съединителят.Имам и друга кола, пежо 206 пак дизел с чисто нов съединител и тои отделя в сравнително по-горно положение. При пежото ми се струва, че съединителят работи нормално.Нека хора с по-голям опит от мен при автомобилите да даде мнение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар