Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скоростна кутия, съединител?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скоростна кутия, съединител?

Както си карам аз с новия съединител ВАЛЕО, сменен преди 3 дена.. Сръчквам си я 1ва.. бия втора и нищо! Качва обороти се ено е на празен ход, няма нито една скорост която да захапе...На запалена кола когато включа на скорост нещо хърка отдолу но не постоянно! На загасена пускам на скорост и си местя колата напред назад както си искам все едно е на свободна! Педала на съединителя си е същия както си я взех от сервиза, няма разлика в поведението муАко се сетя още нещо ще пишаКолата е Браво ХГТ 1996 годинаП.П: Минал съм 100-120км откакто я взех от сервиза и не съм я ръчкал през тях

колега при мен това се получи от диференциала беше му превартяла запчатката

Коментар

Ами миже да е от цяла верига неща - дифренциал, полуоска, каре...

Коментар

Възможно е главинката на феродовия диск (която свързва съединителя с първичния вал) да се е скъсала или да е изронила шлиците , и от там да се получава че включваш на скорост а няма никой там.

Коментар

Скъсано външно ляво каре се оказа колеги ( от шофиорската страна )

Коментар

GarrettT4 написа:
            Скъсано външно ляво каре се оказа колеги ( от шофиорската страна )
            Какво печели позналия?

Коментар

Печели да ми каже дали карето без АБС е съвместимо с моята кола която е С АБС ... той не работи откакто съм я взел така че не ми трябва

Коментар

Мисля, че са съвместими и се различават само по "коронката" за ABS.

Коментар

Мда съвместими са, само дето на този с АБС-а има една зегерка вътре.. а на този без няма

Коментар

Working...
                  X