Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крушки за предни фарове (Fiat Brava)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sko написа:
    Някой има ли информация какъв е живота на лампите на Филипс (визирам тези, които се дискутират тук - VisionPlus и BlueVision), защото аналогичните лампи на Osram с +50% светлина живеят по каталог около 150 часа (правя си сметка наум - 365 дни в годината по 1 час светене дневно = повече от 2 смени на крушките за 1 година)
    филипса не са с намален живот до колкото знам
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Еми, като искаш да си мутра трябва да плащаш като мутра ,Апък и с удоволствие бих дал още веднъж 50лв за да си купя филипс ако изгори някоя крушка

Коментар

Sko написа:
        Някой има ли информация какъв е живота на лампите на Филипс...правя си сметка наум - 365 дни в годината по 1 час светене дневно = повече от 2 смени на крушките за 1 година
        Не открих конкретни технически данни на сайта на Philips, но ето какво ни съветват принципно:Replace headlamp bulbs every 30,000 kms or every two-yearsА за серията BlueVision изтъкват:[i:68a5dd400d]- a
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ма ти преди си бил с Narva. Те не се слагат ригинално, доколкото знам. Аз след като смених оригиналните с тези ми се видя доста голяма разликата, защото ги смених докато бях на бензинстанция на магистралата...След като тръгнах бях много доволен...Особено как се отразяват знаците...
          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

разликата е огромнамежду оригиналните и тези просто не може да става сравнение

Коментар

аз пък вече си търся от тези по-новите фарове и направо тях ще сложа - тези, с прозрачните стъкла, защото моите са мноо зле, нищо не се виждадруг вариант, който съм замислил е да си разглобя фаровете и да ги почистя основно - да махна стъклата, да изчистя рефлекторите и стъклата и да ги сглобя наново - съответно и две по-шукарабийски крушки ще взема, но нали не трябва да са по-силни, защото се топи пластмасата
              Прикачени файлове
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                аз пък вече си търся от тези по-новите фарове и направо тях ще сложа - тези, с прозрачните стъкла, защото моите са мноо зле, нищо не се виждадруг вариант, който съм замислил е да си разглобя фаровете и да ги почистя основно - да махна стъклата, да изчистя рефлекторите и стъклата и да ги сглобя наново - съответно и две по-шукарабийски крушки ще взема, но нали не трябва да са по-силни, защото се топи пластмасата
                Тия фарове ги има при Италианеца за по 140 лв/бр.А сега може да си купиш Осрам Силвърстар (те са +50% видимост) от всяка бензиностанция Шел за по 12 лв/бр. и също така си регулирай фаровете задължително.

Коментар

малиии, много пара, аз всъщност настоявам един приятел, търговец на коли, от когото си взех фиату, ако му попадне некоя брава или браво с тез фарове да ги бартеросам направо :D че така по-тънкана.......тези Осрам, по-добри ли са от Филипс вижън плус.и последно - не зная как да си регулирам фаровете , всмисъл не зная къде са врътките, иначе зная как да бъде процедурата та на първо време ще си ги почистя и ще си взема от тези - по добрите крушки
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Така изглеждат Philips Blue Vision. Тази снимка е на колегата divaka от тема от миналата година. И аз ползвам същите и мога да кажа че са доста добри.
                    Прикачени файлове

Коментар

Аз лично съм много доволен от Осрам Силвърстар. Повече няма и да си помисля за Филипс - хем горят, хем са скъпи. Осрам са 12 лв и ги има във всеки Шел, а Филипс са към 28-30 лв/2бр. Качеството им е едно и също, като се изключи, че на мен Филипса ми изгоря на 4 месец (нямам проблем в ел.инсталацията, но карам доста нощно време).Поправям цената на Филипс.

Коментар

doofiat написа:
                        Аз лично съм много доволен от Осрам Силвърстар. Повече няма и да си помисля за Филипс - хем горят, хем са скъпи. Осрам са 12 лв и ги има във всеки Шел, а Филипс са към 18-20 лв/бр. Качеството им е едно и също, като се изключи, че на мен Филипса ми изгоря на 4 месец (нямам проблем в ел.инсталацията, но карам доста нощно време).
                        Аз пък си купих Vision Plus на Philips от магазинът за крушки след театър София и съм много доволен! От юни месец карам с тях и нямам никакъв проблем, когато ги купих веднага се усети разликата изразяваща се в по-бяла и наситена светлина. Крушките струваха към 28лв. комплекта и бяха в една супер опаковка.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                        X