Sko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крушки за предни фарове (Fiat Brava)
Collapse
X
-
gdd55
Еми, като искаш да си мутра трябва да плащаш като мутра ,Апък и с удоволствие бих дал още веднъж 50лв за да си купя филипс ако изгори някоя крушка
Коментар
-
Sko написа:Някой има ли информация какъв е живота на лампите на Филипс...правя си сметка наум - 365 дни в годината по 1 час светене дневно = повече от 2 смени на крушките за 1 годинаex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Ма ти преди си бил с Narva. Те не се слагат ригинално, доколкото знам. Аз след като смених оригиналните с тези ми се видя доста голяма разликата, защото ги смених докато бях на бензинстанция на магистралата...След като тръгнах бях много доволен...Особено как се отразяват знаците...FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
аз пък вече си търся от тези по-новите фарове и направо тях ще сложа - тези, с прозрачните стъкла, защото моите са мноо зле, нищо не се виждадруг вариант, който съм замислил е да си разглобя фаровете и да ги почистя основно - да махна стъклата, да изчистя рефлекторите и стъклата и да ги сглобя наново - съответно и две по-шукарабийски крушки ще взема, но нали не трябва да са по-силни, защото се топи пластмасатаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:аз пък вече си търся от тези по-новите фарове и направо тях ще сложа - тези, с прозрачните стъкла, защото моите са мноо зле, нищо не се виждадруг вариант, който съм замислил е да си разглобя фаровете и да ги почистя основно - да махна стъклата, да изчистя рефлекторите и стъклата и да ги сглобя наново - съответно и две по-шукарабийски крушки ще взема, но нали не трябва да са по-силни, защото се топи пластмасата
Коментар
-
малиии, много пара, аз всъщност настоявам един приятел, търговец на коли, от когото си взех фиату, ако му попадне некоя брава или браво с тез фарове да ги бартеросам направо :D че така по-тънкана.......тези Осрам, по-добри ли са от Филипс вижън плус.и последно - не зная как да си регулирам фаровете , всмисъл не зная къде са врътките, иначе зная как да бъде процедурата та на първо време ще си ги почистя и ще си взема от тези - по добрите крушкиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Аз лично съм много доволен от Осрам Силвърстар. Повече няма и да си помисля за Филипс - хем горят, хем са скъпи. Осрам са 12 лв и ги има във всеки Шел, а Филипс са към 28-30 лв/2бр. Качеството им е едно и също, като се изключи, че на мен Филипса ми изгоря на 4 месец (нямам проблем в ел.инсталацията, но карам доста нощно време).Поправям цената на Филипс.
Коментар
-
doofiat написа:Аз лично съм много доволен от Осрам Силвърстар. Повече няма и да си помисля за Филипс - хем горят, хем са скъпи. Осрам са 12 лв и ги има във всеки Шел, а Филипс са към 18-20 лв/бр. Качеството им е едно и също, като се изключи, че на мен Филипса ми изгоря на 4 месец (нямам проблем в ел.инсталацията, но карам доста нощно време).Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар