Значи сериозно съм се замислил да сменям HGT-то с малко по мощния вариант . Та някой ако може да изкаже мнения за колата. Как е като поддръжка, има ли дефекти и в този мотор като в атмосферния(за мазането на коляновия вал става въпрос), и други полезни неща, които мога да знам при евентуална покупка на такова Coupe. За пояснение ще кажа, че съм се ориентирал към варианта Limited edition, който е с апарати БРЕМБО, червени кожи и т.н.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Събирам мнения за Coupe 20v Turbo
Collapse
X
-
Re: Събирам мнения за Coupe 20v Turbo
smokie написа:Значи сериозно съм се замислил да сменям HGT-то с малко по мощния вариант . Та някой ако може да изкаже мнения за колата. Как е като поддръжка, има ли дефекти и в този мотор като в атмосферния(за мазането на коляновия вал става въпрос), и други полезни неща, които мога да знам при евентуална покупка на такова Coupe. За пояснение ще кажа, че съм се ориентирал към варианта Limited edition, който е с апарати БРЕМБО, червени кожи и т.н.Мерси предварително
-
По мое мнение тези автомобили са изключително капризни и ако собственика преди теб не я е гледал добре ти гарантирам сериозни разходи. Дори и стандартното обслужване на автомобила който аз карах - 2000 16в си бе цифра. Само за ремъци и ролки бях дал над 400лв, а да не забравяме , че има и филтри (бензиновия е около 35-40 лв. по спомен) и т.н. Вярвай ми тази лимитирана серия ще е бая по-скъпа във всичко. А и в градски условия се подготви за над 15 литра на 100 км. Но пък от друга страна друга такава едва ли ще има в квартала ти, а може би и в града ти.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар