Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за гуми ТИГЪР (Tigar) TG635

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за гуми ТИГЪР (Tigar) TG635

Зимата бях с чифт зимни гуми на Tigar и останах много приятно изненадан в големите снегове и студове. Затова се замислям да си взема за лятото отново Тигър, но летни: TG635 - можете да ги видите тук: http://www.tigarmh.tigar.com/tigarmh...id=26908Все пак е добре човек да има едно наум, та затова да попитам: Някой от вас карал ли е с такива гуми и какво му е мнението?
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Re: Мнение за гуми ТИГЪР (Tigar) TG635

johnfound написа:
    Зимата бях с чифт зимни гуми на Tigar и останах много приятно изненадан в големите снегове и студове. Затова се замислям да си взема за лятото отново Тигър, но летни: TG635 - можете да ги видите тук: http://www.tigarmh.tigar.com/tigarmh...id=26908Все пак е добре човек да има едно наум, та затова да попитам: Някой от вас карал ли е с такива гуми и какво му е мнението?
    Дедрата я карах с Тигар 621, нямам никакви оплаквания, за парите си са перфектни гуми.За 635 знам само че е по-нов и по-добър модел, грабвай смело.Сега обаче ще слагам на Капата Барум Бравурис, на служебните Октавии и Суперби сме с такива, страхотни гуми са.
    Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Мерси за мнението. Барум Бравуриса наистина изглеждат много добре, но за съжаление са ми малко над допустимия бюджет...
      Fiat Ritmo 105TC
      1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
        Мерси за мнението. Барум Бравуриса наистина изглеждат много добре, но за съжаление са ми малко над допустимия бюджет...
        Прати ми на лично съобщение размера, който търсиш, мога да ти уредя Бравурис от вносителя на цена, еднаква или поне много близка до цената на Тигар, ама ще трябва да дойдеш до Софето.
        Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

pinko168 написа:
          Прати ми на лично съобщение размера, който търсиш, мога да ти уредя Бравурис от вносителя на цена, еднаква или поне много близка до цената на Тигар, ама ще трябва да дойдеш до Софето.
          Благодаря за доброто предложение, но мисля че все пак ще се спра на Тигър. Тъкмо ще ги тествам.
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

Мисля, че са добри

Моя Вартбург го карам с 4 тигърки. Нямам оплаквания. Мисля, че са добри.
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Нещо не ми е ясно колеги. Тигър не са ли сегашните Debica?
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Тигъра доколкото знам са сръбски. Дебиц(к)а са полски...
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

сякаш не
                  селото се оказа точно в града

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Не, не са. Това са си сръбски заводи, купени от Мишлен и сега произвеждат цяла група марки: Мишлен, Клебер, Тигър и т.н. поне съдейки по сайта: http://www.tigarmh.tigar.com/И аз не ги бях чувал до зимата, когато спешно ми трябваха евтини нови гуми и купих Tigar WinterA. Карах с тях в най-големите снегове, студове, киши - въобще цяла зима всеки ден и определено ми харесаха и като возене и като устойчивост в завои и сцепление.Та затова реших да дам шанс и на летните им гуми пък ще видим...
                    Fiat Ritmo 105TC
                    1600cc 105к.с.

Коментар

И аз съм с тигрови гуми, добри са... :D
                      1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Working...
                      X