...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветлението на таблото на Tipo?
Collapse
X
-
Re: Осветлението на таблото на Tipo?
Sven написа:Как се осветява таблото на типото, питам защото като си пусна светлините то се вижда перфектно но всякаш светлината не идва от цифрите както е при другите( т.е. не светат само цифрите ) , а всеедно света срещу него и се освтява всичко. От къде се осветява и може ли да се направи само цифрите да светят??TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Това наистина е много яко и ми се струва по лесно отколкото да се прави с диоди.Мисля че съм виждал такива пръчки на 12 волта в магазин за компютри.Въпроса е как е докарал да светят стрелките в червено,м дали ги е боядисвал или са си така с някаква флуоресцентна боя. При мен фабрично са бели.Дълбоко се замислям дали да не го пробвамCarozzeria Touring, Milano
Fiat 124 Touring - моята следваща кола
Коментар
-
madgogo написа:Това наистина е много яко и ми се струва по лесно отколкото да се прави с диоди.Мисля че съм виждал такива пръчки на 12 волта в магазин за компютри.Въпроса е как е докарал да светят стрелките в червено,м дали ги е боядисвал или са си така с някаква флуоресцентна боя. При мен фабрично са бели.Дълбоко се замислям дали да не го пробвамСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар