Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

свързване на втори акумулатор в кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.bosch.bg/bg/products/car_..._s4_s3.pdfОт тук можеш да прецениш колко Ah е акумулаторът, който максимално може да пасне на оригиналното място.Естествено различните марки имат различни размери. BOSCH и VARTA имат аналогични размери и класове. Според мен от това трябва да почнеш и ако не ти свърши работа да търсиш други решения.
    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
    -------------------------------------------------------------

Коментар

chaveto написа:
      Преди време съм виждал хора да си ползват голям акумулатор 125А в багажника пък не знам някой да е сменял алтернатор заради по големия акумулатор.А кондензатора е съвсем друго нещо и той се слага защото може да се зареди много по бързо от който и да било акумулатор.
      по голям алтенатор не се слага защото акомулатора е голям а защото консумацията е голяма и алтенатора не успява да навакса а относно размера на българските акомулатори 72-75 Ah на 1.6 се събират без проблем на 1.8 дебитомера пречи и за това аз разширявам стоиката на пред с няколко см и всичко е ок (за бош и варта не знам)
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
        по голям алтенатор не се слага защото акомулатора е голям а защото консумацията е голяма и алтенатора не успява да навакса ...
        По тази тема сме изписали фермани! И бъди сигурен, че не си прав! Например, ако колата ти е предвидена за 50Ah акумулатор, а ти и нахакаш 75Ah и, ако караш предимно градско зимата има голям шанс да видиш зор, защото акумулатора няма да се дозарежда. Не ми се влиза в подробности, защото много сме писали, а пък и се отклоняваме от темата.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X